Kurak 1 Napisano Kwiecień 22, 2012 Oj grubo jest Gorzko, muszę nad moim popracować, żeby nie było wstydu w Jarocinie :P Lusterka, kierunkowskazy pierwsze co, ale ja dalej polecam zamontowanie carbon pługa, wtedy będzie totalnie mroczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 22, 2012 Pługu szukam w dobrej cenie :) Kierunki już są, tylko brak czasu by je wymienić. Jeszcze planuje wywalić ogon lub zmienic na carbon. Lusterka myśle o tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 Jeszcze planuje wywalić ogon O! to! to! to! :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 23, 2012 Myśle o różnych rzeczach :) o zmianach w moto, a może jeszcze coś innego... czas pokaże zobaczymy. Mam nadzieje że się polubie całkowice z s4r :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 No nie powiem, ładne się to robi:) Mówisz, że jest duża różnica przy nowym siłowniku sprzęgła? A to nie przypadkiem dla tego, że olej został wymieniony? Bo też się mocno nad tym zastanawiam - zwłaszcza jak się gniotę po mieście to mi łapa wysiada;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 siakieś chyba znajome wydeszki:) Ładnie, panie, ładnie.. natomiast dla mnie nadal rama ginie. Ja jakoś lubię, gdy ona się odznacza i wyróżnia na tle całego motocykla. Bardzo podobały mi się czarne z czerwoną ramą:D ale każdy robi pod swój gust i tu nie ma co polemizować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 Przy takim piecu to rama musiałaby być różowa żeby ktoś na nią zwrócił uwagę... Gorzko - godny następca S2R! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 23, 2012 No nie powiem, ładne się to robi:) Mówisz, że jest duża różnica przy nowym siłowniku sprzęgła? A to nie przypadkiem dla tego, że olej został wymieniony? Bo też się mocno nad tym zastanawiam - zwłaszcza jak się gniotę po mieście to mi łapa wysiada;) U mnie chodzi klamka prawie tak jak przy mokrym smigałem teraz w korkach trochę i jest ok, co prawda narwisty ale do opanowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 23, 2012 Przy takim piecu to rama musiałaby być różowa żeby ktoś na nią zwrócił uwagę... Gorzko - godny następca S2R! Moto poki co przerasta moje umiejętności więc i tak w pełni niewykorzystam go, myślę że na torze się naucze dopiero z nim w pełni współpracować, tylko żeby było jeszcze więcej czasu na nauke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 23, 2012 A jak myślicie zostawić bez napisu czy napis zapodać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 Powiem tak... Napis zrób mały i może być nawet standardowy. Motocykl broni się sam wyglądem, wyrazistością i stanem. Nutę ma sensu go na siłę upiększać. No i jest kawałem sk..... z tym silnikiem i wydechami. Nie słyszałem ich ale.... Tylko ARROW ! ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 23, 2012 Wydechy brzmia fatastycznie musze przyznać :) Napis już zamówiłem złoty ale zobacze czy bedzie, czekam na opinie jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 A jak myślicie zostawić bez napisu czy napis zapodać? Zapodać o taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach