Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
szydlo

Potworek

Polecane posty

Znalazłem takie ogłoszenie http://otomoto.pl/ducati-monster-620-M2768199.html i jestem ciekaw czy ktoś oglądał już ten sprzęt. Chętnie sam obejrzę go w weekend ale przy braku jakiegokolwiek doświadczenia to pewnie i tak niewiele jestem w stanie zobaczyć.

A żeby nie mnożyć postów to mam pytanie o jescze jeden z BB oglądany swego czasu przez morham http://otomoto.pl/ducati-monster-monste ... 24868.html . Jednak nie napisal czy poza ceną i rozladowanym akumulatorem było z nim coś nie tak.

Z góry dziekuję za pomoc.

A żeby nie mnożyć postów to mam pytanie o jescze jeden z BB oglądany swego czasu przez morham http://otomoto.pl/ducati-monster-monste ... 24868.html . Jednak nie napisal czy poza ceną i rozladowanym akumulatorem było z nim coś nie tak.

Z góry dziekuję za pomoc.

Nie napisał bo na mechanice motocyklowej się nie zna nic a nic :) A każde moto tak oczarowuje, że nawet nie bardzo pamięta gdzie powinien popatrzeć toteż na oględziny motonga zabiera kogoś bardziej w temacie obeznanego... a tego byłem oglądać sam bardziej w celu obadania gabarytu i Monstera w wersji live niż zakupowym...

Pozdrawiam

P.S. Masz PW.

Hej postaram się dowiedzieć coś o tym z Tomaszowa Lubelskiego.

Pozdrawiam

Piotrek

Byłoby super. Dzisiaj gadałem z gościem przez telefon i twierdzi, ze stan idealny, ale jak to handlarz. Będę się starał go obejrzeć w sobotę osobiście tylko nie bardzo mam z kim. Może pojedzie ze mną szwagier chociaż specjalistą nie jest, ale am przynajmniej monstera.

P.s. do morham - dzięki za szybką odpowiedź i gratuluję zakupu - na zdjęciach cudo

No więc tak, monster jest podobno właściciela komisu i był sprowadzony rok temu przez niego przy okazji. Jako, że właściciel ciągnie auta z Włoch to przywiózł sobie stamtąd monstera, bo zawsze mu się takie coś marzyło - tyle jeśli chodzi o informację w komisie. Niestety motocykl nie stoi w samym Tomaszowie, a w Lubyczy Królewskiej ok 20 km od Tomaszowa. Postaram się jutro to załatwić.

Pozdrawiam

Piotrek

P.s. do morham - dzięki za szybką odpowiedź i gratuluję zakupu - na zdjęciach cudo

Nie ma sprawy. Zawsze jak mogę to pomogę. Nie tylko na zdjęciach cudo - choć oczywiście jest się do czego przyczepić ale no dobra - to już 10 letni motocykl - salonowy to on nie będzie... ;)

Pozdrawiam i powodzenia...

Dzięki Piotrek i czekam na dalsze info jeśli będzie to możliwe.

Pozdrawiam

Łukasz

Może pojedzie ze mną szwagier chociaż specjalistą nie jest, ale am przynajmniej monstera.

Sorka, ale muszę:D

No i generalnie kiszka, bo pracownik komisu powiedział, że właściciel pojechał za granicę i ma być dopiero po niedzieli :|

Spoko. Dałem trochę na wstrzymanie i czekam, aż się coś nowego pojawi albo uzbieram 2x tyle kasy i kupię młodszego (696?). Zobaczymy, moze jakiś klubowy będzie na sprzedaż ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.