kinio 0 Napisano Marzec 19, 2012 Witajcie, mam do was pytanie ..kiedyś o czymś podobnym rozmawialiśmy http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=108&t=6214 ...ale sprawa się pogorszyła ...otóż przestały mi działać; - kierunkowskazy przód/tył - światło stopu na klamce a nożny przerywa - przestał działać blink świateł długich - czasem zawiesza się rozrusznik ...cóż to wszystko może być ? ew. znacie dobrego elektryka w okolicach krakowa który potrafiłby to ogarnąć ? MONSTER 620 i.e. '02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Marzec 19, 2012 Zapytaj na forum desmoobsesyjnych, tam prawie wszyscy są z Krakowa, na pewno polecą ci jakiegoś sprawdzonego fachmana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinio 0 Napisano Marzec 21, 2012 Napisałem ale mam wrażenie że tamto forum jest ....martwe ? moderator musi zatwierdzać chyba każdą aktywność usera :/ ...może macie jakieś inne pomysły ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 21, 2012 Oj, tam martwe odrazu, poczekaj pare dni dluzej a dostaniesz odpowiedz. Na zywo krakowiacy potrafia byc podobno nawet bardziej zgrani jak maniaxi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach