Nikewid 0 Napisano Marzec 28, 2012 Wymienię się na pieniądze (oczywiście rozsądnie) za nakładkę na siedzenie Do Monstera 600 '97 Oraz stopkę boczną do takiegoż samego motocykla i rocznika. pozdrawiam Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 28, 2012 http://allegro.pl/ducati-monster-600-lagi-przod-amortyzatory-i2237940105.html Na zdjęciu widać stopkę - może jeszcze jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Marzec 29, 2012 ja mam jakąś od monstera zagraca mi półke jak coś to pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 29, 2012 Chcesz moją nakładkę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 29, 2012 Chcesz moją nakładkę? :) ale że czy chcę czy, czy chcę odkupić ? STOPKA ZNALEZIONA. dzięki ropuch15. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 29, 2012 W związku z tym, że monsta będzie malowany poważnie zastanawiam się nad zmianą zadupka, więc ten mógłby pójść w świat za pewną opłatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Dzięki ropuch15 i Arnelize temat zgłaszam do zamknięcia . Dziękuję Wam serdecznie i pozostaję dłużnikiem Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach