monster7274 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Witam, mam pytanko jestem szczęśliwym posiadaczem monstra i mam problem z czujnikiem oleju i stopu nożnego hamulca. Kontrolka oleju się nie świeci żarówka ok, stop przedni działa nożny nie i proszę o pomoc co może być jakie koszty etc. Dzięki pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Kolego, przywitaj się w powitalni, a będzie Ci dane dowiedzieć sie zapewne, co jest przyczyna dolegliwości twojej maszyny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Słusznie prawi tutejsza młodzież :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Zapewne popsuł Ci się czujnik oleju i stopu. Fajnie ze mogłem pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Zapewne popsuł Ci się czujnik oleju i stopu. Fajnie ze mogłem pomoc. Aż chce się wcisnąć "lubię to" przy takiej odpowiedzi : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 3, 2012 Loża Szyderców beze mnie ?? :shock: :lol: :lol: :lol: monster7274 - odpowiedź znajdziesz TUTAJ ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Drogę do odpowiedzi należałoby napisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach