Bagi 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Chciałbym prosić Was o pomoc w temacie otwarcia(na stałe ;) ) sprzęgła w Motardzie. Noszę się z zamiarem takiej operacji i mam parę pytań do bardziej doświadczonych Desmomaniaków: - czy muszę od razy wymieniać również docisk, czy mogę na początku wymienić samą pokrywę? - gdzie można kupić w rozsądnej cenie i jaki ewentualnie zestaw polecacie? - czy pokrywa i docisk z innych modeli Ducata "podejdą" do Motarda? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Bagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Kwiecień 13, 2012 Jeżeli chcesz pokrywę można sobie zawsze zrobić samemu, wycinając oryginalna. Ja mam tak zrobione i wygląda nie najgorzej :) 1) Możesz zmienić tylko pokrywę, ale seryjny docisk, talerzyki i sprężyny nie są zbytnie atrakcyjne wizualnie i nie będzie to ładnie wyglądać. 2) Napisz do Darka (musieli) na pewno Ci zaproponuje jakiś fajny zestawik w dobrej cenie. 3) Z tego co wiem, dociski i pokrywy do sucharów są ze sobą kompatybilne, ale mogę się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 W zasadzie Kurak już Ci odpowiedział. Rozejrzyj się za błyskotkami takich firm jak: cnc racing, ducabike, evr, speedymoto. Na ebayu dostaniesz wszystko i np: http://bellissimoto.com/BilletIndex.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 Jaką planujesz kolorystykę docisku, talerzyków i sprężynek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 docisk będzie czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Jak lkrencik napisał docisk będzie czarny, z resztą zajebisty Rizomy :) , natomiast osłona karbonowa lub czerwona pewnie też Rizomy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
01franki 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Witaj Jesli bylbys zainteresowany to mam oryginalna Ducati Performance w bdb stanie O taka ;) http://www.ebay.de/itm/DUCATI-offener-K ... 5acf726278 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Jeśli szukasz carbonowej mam na sprzedaż taką nigdy nie używana, cena 220zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach