lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Witam sprzedam nowy docisk rizomy o taki taki rozpakowany jedynie do przymierzenia - nawet nie zamontowany cena 300 plus przesyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 Taki ??? No to wygląd kładzie na kolana ;) :lol: :lol: :lol: Edit: wygląd można podziwiać na miniaturkach, a numer części mówi o kolorze - B=Black. ;) http://sklep.motomaniax.pl/pl/c/Dociski-sprzegla/181 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 u mnie wszystko sie wyswietla dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 Może u mnie coś nie teges :shifty: Kto będzie CHCIAŁ znaleźć - znajdzie. ;) :D Ale wątek na górę idzie ! ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 U mnie wszystko dobrze widać, więc to musi być coś u Ciebie Biały, jaka przeglądarka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 FF, ale ustaliłem, że programik do blokowania reklam się usamodzielnił w nieautoryzowany sposób (jebanany :evil: ) :D Też już mam porządek z przeglądaniem...sorry za zamieszanie, Łukasz. :oops: W każdym razie podbijamy Łukaszowi wątek ;) ...dopóki nas "żółty" nie skasuje... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 sprzedane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 cipciutko :D gratulacje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Kupione :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach