Jagoda 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Witam, sprzedam górną półkę pasującą do M600, M750, M900. Cena 120 PLN. Zdjęcia wrzucę w ciągu najbliższych dni. Stan bardzo dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Dorzucam zdjęcia i film: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Jagoda !! No co Ty ?! Sprzedałeś Monstera BEZ półki ?? :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Nie skapnął się ;D a co! piąty bieg też mam do sprzedania ;D haha ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Nie skapnął się ;D a co! piąty bieg też mam do sprzedania ;D haha ;D A spaliny marki Ducati dajesz gratis ??? :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Tak, w garażu jeszcze się unoszą! :) Swoją drogą mam 1,5 litra oleju Castrol 20W-40 (zeszłoroczny). Został mi po Ducati. Dorzucam do półki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Maj 13, 2012 Obniżam cenę do 100 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach