emvespa 0 Napisano Maj 14, 2012 http://allegro.pl/ducati-monster-695-2006r-i2344347547.html ??? na poczatku myslalem dokladnie o takim monsterze... wyglada ok? Ale się miotasz... Ten 695 musiał leżeć - jeden wydech jest niżej, drugi wyżej. No i lusterka nie oryginalne, ale to już kwestia gustu. To juz tylko profilaktycznie.. czekam nadal i potem dzwonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Maj 14, 2012 A mi się wydaje że jest pomalowany bak i przedni błotnik - chyba że maluje się baki na lustro bez cytryny ( albo po prostu przed polerowaniem papier ścierny ) - co mi się nie wydaje - ale chciałbym się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 31, 2012 poszukiwania zakonczone. w tym miejscu chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy pomagali i wspierali.. szczegolne podziekowania dla motomaniax.pl za cierpliwosc, zyczliwosc i pomoc:) milo Was poznac, do zobaczenia w przyszlosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Maj 31, 2012 Super, że w końcu udało się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 31, 2012 Gratz! Niech się psuje jak na duca przystało :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 31, 2012 Gratz! Niech się psuje jak na duca przystało :lol: no wlasnie czekam az cos z nim bedzie nie tak :) thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Maj 31, 2012 Jak dla mnie czarno pomarańczowe malowanie najlepsze, gratuluję zakupu. Gdybym miał trochę więcej gotówki to prawdopodobnie też bym tak wybrał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach