Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Mati

Sport Classic 1000 żółte cudo! :)

Polecane posty

Heja,

Ile Waszym zdaniem jest warte to cudo?

2009 rok. Przebieg 1701 km. Odpalałem. Poza kurzem wgląda jak sztuka z salonu. Podobno stał przy kominku i cieszył oko właściciela ;)

Zakochałem się, walcze z samym sobą i zaglądam z niepokojem do portfela. hehe :) :)

Pozdr

post-622-1366038000,8798_thumb.jpg

post-622-1366038001,1882_thumb.jpg

post-622-1366038001,3752_thumb.jpg

moto jest tyle warte ile jestes w stanie za niego zaplacic ;)

marzenia nie maja ceny :roll:

moto jest tyle warte ile jestes w stanie za niego zaplacic ;)

marzenia nie maja ceny :roll:

Słusznie, :) .. ale też w dzisiejszych czasach trzeba twardowo stąpac po ziemi :) :)

No come on stary, jest jakaś cena na niego? Nie da się wywróżyć z fusów ile jest wart. Można się ewentualnie odnieść do ceny zaproponowanej przez sprzedającego.

O ile dobrze pamiętam nasz piter748 kupił ładnego classic'a poniżej 20k.

Spróbuj napisać do Pablo, on powinien się w miarę orientować jak z cenami classic'ów sprawa wygląda ;)

No come on stary, jest jakaś cena na niego? Nie da się wywróżyć z fusów ile jest wart. Można się ewentualnie odnieść do ceny zaproponowanej przez sprzedającego.

O ile dobrze pamiętam nasz piter748 kupił ładnego classic'a poniżej 20k.

Spróbuj napisać do Pablo, on powinien się w miarę orientować jak z cenami classic'ów sprawa wygląda ;)

... i pamiętaj, że stanie bardziej szkodzi motocyklowi niż codzienna jazda

Dzięks. Wiecie jak jest. Classic to nie częsty temat. Nawet nie mam do czego porównac :( co do ceny to rzucają 35k. Czy to dużo czy mało patrząc na rynek: tego nie wiem..

Za ok 40k możesz już poszukać modelu PaulSmarta

Dzięks. Wiecie jak jest. Classic to nie częsty temat. Nawet nie mam do czego porównac :( co do ceny to rzucają 35k. Czy to dużo czy mało patrząc na rynek: tego nie wiem..

ja uważam, że cena 35 tys. za SC w idealnym stanie, bez "przygód" nie jest wygórowana. SC to świetna maszyna, która już staje się modelem kolekcjonerskim, jeśli stać Cię na niego, bierz i nie zastanawiaj się ;)

Motory i motocykle też ; )

motocykle... ;)

:P

Ziewwwww, ziewwwww naprawdę wam się chce bawić w ten fanatyzm - motor czy motocykl? :)

Śliczne są SC - tzn. tak brzydkie, że aż śliczne (paradoks taki sam jak z małym persem - kotem takim)...

motocykle... ;)

Ziewwwww, ziewwwww naprawdę wam się chce bawić w ten fanatyzm - motor czy motocykl? :)

Śliczne są SC - tzn. tak brzydkie, że aż śliczne (paradoks taki sam jak z małym persem - kotem takim)...

Żaden tam fanatyzm, odpowiednie nazewnictwo.

PS uważam, że silniki (motory) w Ducati są tak samo ładne jak motocykle.

motocykle... ;)

Żaden tam fanatyzm, odpowiednie nazewnictwo.

PS uważam, że silniki (motory) w Ducati są tak samo ładne jak motocykle.

Przepraszam, że nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać :P

Robiliśmy kiedyś wywiad z Prof. Miodkiem, tematyka dotyczyła głównie motocykli. Rozwiązaliśmy też raz na zawsze kwestię motor/motocykl. Według profesora, OBIE formy są poprawne. Mówiąc o pojeździe jednośladowym o pojemności powyżej 50 ccm możemy śmiało mówić zarówno motor, jak i motocykl. Nie ma tu żadnego błędu, choć "czepianie się" i zwracanie uwagi mówiącym "motor" stało się już przyzwyczajeniem, nawykiem, tradycją, albo jak kto woli zwyczajną UPIERDLIWOŚCIĄ :lol:

pozdrawiam

Gość   
Gość

Gosc za tego czarnego teraz chce 28 tys .,This is seek.No ale wolny rynek.Jak ktos chce za motor 100 tys to mu wolno bo to jego maszyna.Szkoda tylko kasy na wystawianie do Alledrogo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.