Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Włodi

DUCATI MONSTER 750 i.e. + wtrysk, 2000r.

Polecane posty

No i stało się koledzy – decyzja o sprzedaży mojego oczka w głowie zapadła.

W aukcji allegro starałem się w miarę rzetelnie opisać mojego Monstera.

Piszcie, dzwońcie (nawet w środku nocy) – niech pozostanie w klubie ;) .

Cena: 15,5 tys.

Link do aukcji:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2315932648

Pozdrawiam,

Włodi

Włodi :o :shock:

Co Ty knujesz ??

Czyżby 1199 ? :D

Nie mów tylko, że na Ducati się obraziłeś...

Oj Biały, Biały... o co Ty mnie podejrzewasz??? Oczywiście że DUCATI :!: a jakie... jest pewien PLAN ;) ;) ;)

Chyba nie chcesz go za bardzo sprzedać sądząc po cenie :lol:

Włodi - może chcesz mojego "lytra" z 2004 - za 22000 zyla oddaję bez zmrużenia oka. ;)

Taki żarcik...życzę sprzedaży i przesiadki na następną Dukę.

No właśnie ducat bardzo ładny, ale cena nie ładna :(

To ten co był z wodzisławia śląskiego?

Gość   
Gość

Włodi, a dla ludzi z forum zniżki nie przewidujesz? ;)

Towarzysze i towarzyszki!!!

W związku z nowym nabytkiem (czekającym tylko na moment kiedy to będę miał chwilę czasu na zrobienie serwisu) oraz potrzebą podreperowania finansów robię promocję na swojego Monstera 750i.e.

Nowa cena - 13 tys. do wzięcia.

Od poprzedniego opisu nic się nie zmieniło (poza zgubioną śrubką od mocowania zegarów w drodze do Jarocina :) )

Ps. Wcześniej chyba o tym nie pisałem - są oczywiście wszystkie papiery, 3 kluczyki etc.

Noo zdecydowanie fajnie utrzymana sztuka ;) gdybym nie szukał teraz czegoś większego to pewnie bym się zastanowił nad tym moto :)

Rocznik czy nie rocznik - polecam sprzęta obejrzeć na żywo/tudzież dosiąść i wtedy myśleć ;)

Nie wiem czy pisałem w aukcji ale ostatnie 12 m-cy u mnie to ok. 7000zł inwestycji, więc następny owner nie ma o co się martwić w tym sezonie ;)

Oczywiście członków klubu w ramach sprzedaży zapraszam na dobre piwko i jednoczesne

przystosowanie do przyjemnej eksploatacji mojej maszyny ;)

Z rocznikiem nie chodziło mi o to, że maszyna stara :)

leasing-u mi nie udzielą na maszynę starszą niż 5 letnią niestety. Tak to bym pewnie się mocno zainteresował Twoją maszyną bo zaczynam się rozglądać za maszyną w takim właśnie malowaniu.

Mam niesmiale pytanie. Czy powyzszy monster nada sie na pierwszy jednoslad? Planowalem 696 ale skoro mamy tutaj pewna forumowa sztuke to chetnie rozwaze zakup.. Jaka jest jego waga? Czy jest ciezszy od 696?

kamash jesteś z wawy jak i Włodi jest z wawy. Spotkaj się z nim przymierz do motocykla i na żywo posmakujesz. Jeśli tak zrobisz to pewnie bez motocykla nie wrócisz a motocykl godny uwagi z tego co na forum można o nim wyczytać.

Jutro bede cos wiedzial na temat moich najblizszych planow wyjazdowych i jesli sie uda.. spotkam sie z Wlodim jeszcze mam nadzieje z tym tygodniu.. o ile oczywiscie Wlodi nie wybedzie gdzies na dluzszy weekend :) Motocykl wyglada bardzo zacnie.. jest nieco ciezszy i slabszy od monsterka 696 ale jak na pierwsze moto to propozycja w sam raz... grunt ze od forumowicza. Sprawdzamy jeszcze zoltego kanarka z Walbrzycha.. tak wiec na dniach bedzie cos wieciej wiadomo. Pozdrawiam!

Witaj Wlodi czy mógłbym poprosić o "udostępnię link do albumu Picassa z dużą ilością zdjęć w dużej rozdzielczości oraz film gdzie słychać dźwięk silnika." dziękuję i pozdrawiam

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.