Macley 0 Napisano Maj 6, 2012 Witam serdecznie skołowany szukaniem Monstera wpadam w paranoję szukając modelu idealnego (dla mnie) , który prawdopodobnie nie istnieje ale myślę , że warto próbować : Interesuje mnie czarna lub żółta 620 , ze znaną historia serwisowania , Mile widziane : crash pady , obcięty ogon , wymienione wydechy , obniżone lusterka Nie wykluczam także 600 , ale z dwoma tarczami hamulcowymi z przodu Pomóżcie jeśli napotkacie na taki model w Was ostatnia nadzieja Pozdrawiam Serdecznie PS co myślicie o tym http://allegro.pl/ducati-monster-620-i2313841273.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Maj 6, 2012 Może jednak inny budżet dla 620tki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macley 0 Napisano Maj 6, 2012 Nie do końca rozumiem - czy mam szukać droższych ofert ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 6, 2012 m600 2000r świeżo po lakierowaniu, wydechy termignoni carbon, obcięty ogon, lusterka, manetki, kierownica rizoma, crashpady barracuda, dwie tarcze z przodu po przeglądzie przedsezonowym u motomaniaxów po dużym serwisie w zeszłym roku w HRG (po nim przejechane może z 500km). za 15tysi oddaję od ręki jeżeli jesteś zainteresowany - cyknę zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Maj 6, 2012 Moto z linku to moje akurat ;) Teraz do Motomaniax mam podjechać jeszcze na finalne przygotowanie motocykla na sprzedaż. Moto sprzedaje bo w czerwcu czeka mnie US and A i powrót w połowie października, może z nowym. W razie więcej pytań dzwoń lub pisz na PW ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach