wwk 0 Napisano Maj 7, 2012 Sprzedam: Lagi do monstera 695, w ubiegłym sezonie wymienione uszczelniacze i zgarniacze - lagi proste zdjęte z mojego motocykla cena - 400 zł plus przesyłka. Ponadto mam pompę hamulcową kpl, z mikroswichem, bez klamki za 100 zł plus przesyłka. Błotnik do monstera czarny w stanie jako takim - 100 zł plus przesyłka. Przewód hamulcowy z monstera 20 zł plus przesyłka. Przewód sprzęgła z monstera 20 zł plus przesyłka. Tarcze hamulcowe z monstera 695 przebieg ok 11k km - 300 zł kpl plus przesyłka Zaciski przód monster 695 - 150 zł kpl plus przesyłka Klamki chinki, krótkie czarne z czerwonym regulatorem do m695 - 100 zł kpl plus przesyłka Mam też obudowę zegarów do 695 w stanie jako takim (była klejona plus malowana) i wkład do 620, który jest podobno dziewiczy ale tego nie wiem i nie jestem w stanie sprawdzić. Obudowa 300 zł (nie mam do niej śrubek do skręcenia) wkład 200 zł do tego koszt wysyłki. Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcia. Wszystkie elementy zdjęte z mojego motocykla, zostało mi tego trochę po upgradach, lub zmianach czysto estetycznych. Mam jeszcze kombi 1-częściowe Akito rozm 52 Wymiary: Obwód w biodrach - max - 112cm Obwód w klatce piersiowej - 106cm Długość nogawki mierzona od kroku do końca - 76cm Cena 500 zł plus przesyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 9, 2012 1. Klamki poszły. 2. Błotnik poszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FlowerFR 0 Napisano Maj 11, 2012 interesuje mnie wkład z monstera 620 bo w moim licznik nie działa i kierunki więc jak bym to podmienił to powinno być chyba ok co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach