joe_bar 0 Napisano Maj 7, 2012 jak w temacie, poszukuje śrub mocujących do tłumików ( komplet razem z gumą) do ST2 ale pewnie w innych są takie same. jakby co proszę o info na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 7, 2012 Przerabiałem temat Joe - masterbruno (nick z Allegro) ma, ale koszt całości ok 90 zł za stronę. Poratował mnie mateuss (dzięki raz jeszcze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Maj 7, 2012 wiem wiem, że temat nie należy do tanich :) żeby to się jeszcze nie wykręcało w czasie jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 7, 2012 Nie mam numeru telefonu do Ciebie, więc Ty zadzwoń do mnie :mrgreen: Myślę, że coś CI będę mógł podpowiedzieć. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifty 1 Napisano Maj 10, 2012 wiem wiem, że temat nie należy do tanich :) żeby to się jeszcze nie wykręcało w czasie jazdy Też mi się raz wykręciło, ale na szczęście nic nie wypadło, oprócz tłumika, który szorował po asfalcie. :D Potem wkręciłem tam dłuższą śrubę, która przechodzi na wylot i z drugiej strony zakontrowałem nakrętką. Dodatkowo całość na klej do gwintów i już nic się nie odkręca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach