Macley 0 Napisano Maj 17, 2012 Mnie Karol wyslal MMS ze zdjeciem Jest piękny za dwa lata odkupie ;) Nie panikujcie już zrozumialem nie jeżdże już , kupie ciuchy i jazda PS Biały nie trafiłeś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 18, 2012 Nie strzymalem po raz drugi na mojej wiejskiej drożce doszedlem do trojeczki 80/km/ h jest moc jak dla mnie Macie racje trzeba jeździć i wyczuc motor . Wydaje mi sie ze to przez troche bardziej leżącą w porownaniu z honda cbf pozycje podczas jazdy takie odczucia mam Pozdrawiam W porównaniu do kanapowej CB, CBF to Monster ma bardziej "sportową" pozycje. Mi ona na przykład całkiem odpowiada. Co do jeżdżenia - ja dzisiaj nie mogłem do pracy zabrać Monstrum (tak wczoraj nóżką przy..., że dzisiaj i pewnie przez 3 najbliższe dni będę kuśtykał a o zmianie biegów zapomnij - choć jutro pewnie spróbuję...) - i już jestem niezadowolony... Jak Karol kupił Sport Classic'a będę warczał ;) (łoczu ostatnio nie mogę od nich oderwać - nawet będzie mi taki stał na biurku za parę dni) Z kolei - ja strój miałem wcześniej niż później :P Od tego zacząłem kampanię psychologiczną oswajania z tym, że będę jeździł na moto... od kompletowania stroju... Macley - jak potrzebujesz coś ze sklepu z akcesoriami moto to macie w Tychach coś co zwie się Moto-Bastion - możesz zawsze do nich uderzyć pewnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 18, 2012 Nikewid, tak. Będę się przy tym upierał, że hamulec tylny spełnia rolę głównie pomocniczą, gdy przód już nie wyrabia. Powiem więcej - tył zblokuje Ci się szybciej niż przód. Chyba, że mówimy o motoryzacyjne prehistorii... Wtedy to się zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 18, 2012 Nikewid, tak.Będę się przy tym upierał, że hamulec tylny spełnia rolę głównie pomocniczą, gdy przód już nie wyrabia. Powiem więcej - tył zblokuje Ci się szybciej niż przód. Chyba, że mówimy o motoryzacyjne prehistorii... Wtedy to się zmienia. Sulek to z troski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 18, 2012 Spoko czoko :) I tak jeżdżę na emeryt stajla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oikos 0 Napisano Maj 18, 2012 Bo pewnie lata po Wawie jak furiat na swoim nowym koniu CZYM ??? No wyrzuć to z siebie wreszcie. :lol: Wiem, ale nie powiem 8-) Maczałem w tym paluchy ale to Karolek ma się chwalić :D Nie lubię się chwalić ale żeby wiadomo było że Nic w Desmo rodzinie nie ginie :) o to mój POTWÓR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 18, 2012 s2r 1000 :D najs - trzeba bedzie w weekend oblatać sprzęta - nadal parkujesz u Roberta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 18, 2012 oto mój POTWÓR Nooo !! Panie !!! Czarny Koń tego wątku :mrgreen: Łaaaadny. I jedzie chyba swoje ? :twisted: ;) Gratulejszyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 18, 2012 Bardzo fajny gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 19, 2012 Bo pewnie lata po Wawie jak furiat na swoim nowym koniu CZYM ??? No wyrzuć to z siebie wreszcie. :lol: Wiem, ale nie powiem 8-) Maczałem w tym paluchy ale to Karolek ma się chwalić :D Nie lubię się chwalić ale żeby wiadomo było że Nic w Desmo rodzinie nie ginie :) o to mój POTWÓR <font color='red'>[desmo]</font>! mam nowe marzenie ;) Na kilka nastepnych lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach