Gość Napisano Maj 11, 2012 Temat pewnie juz poruszany 2 sztuki na sprzedaż http://otomoto.pl/ducati-monster-s4r-id ... 46395.html idealny rodzynek 8-) http://otomoto.pl/ducati-996-s4r-996-do ... 77111.html a tu lustereczka popszekrecane w esy floresy Szukalem cos na ich teamt na forum ale nieznalazlem bo fotki juz sie niewczytuja . Czy ktos macal te osobniki dotykał lizał ??? :?: stoja juz od pewnego czasu i nikt ich niechce kupic czyzby za bogata historia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 12, 2012 hm.... w jaki sposób jest zamontowany ten błotnik? wytwarza pole siłowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Maj 12, 2012 Na śruby m10/m8 z sześciokątnym łbem ? Bo ja tu nie widze efektów pola siłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 12, 2012 hm....w jaki sposób jest zamontowany ten błotnik? wytwarza pole siłowe? do tych czarnych obejm, ale wyglada faktycznie jak w powietrzu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 12, 2012 w jaki sposób jest zamontowany ten błotnik? wytwarza pole siłowe? Normalnie - na dwie śruby do obejm - jak napisał KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Maj 12, 2012 ten biały przywieziony z UK stał na ebay.co.uk, poszedł chyba za 3500 funtow. Jak znajde linka to wkleję. Napewno malowny bo s4r nie wychodzily w takich kolorach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Maj 12, 2012 Czerwonego macałem i powiem szczerze ze sam bylem bliski kupienia go ;) Na dzien dobry opony do wymiany, paski, olej czyli duzy serwis. Aku daja w prezencie bo nie chcial krecic. Termosy robia robote :!: Przebieg dla mnie nie wazny i wg mnie lekko ruszony. Import z Włoch, podobniez stal pare lat w komisie BMW. Utargowałem na 23 tys bez zadnego problemu. Nie jezdziłem bo brak rejestracji no i aku. A zrezygnowałem bo jednak SBK bardziej mi chodzi po glowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 12, 2012 Ten czerwony tez bardziej do mnie przemawia.Najechane pewnie cos ok 25 30 tys.Sporo wegla .Tumiki tez lala posiada.Czyli w 25 tys mozna sie zmiescic z serwisem.Tylko te 130 KM :? Olaboga Dzieki za wszelkie info panowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach