chopper86 0 Napisano Maj 13, 2012 Witam,jak w temacie sprzedam Suzuki SV650 ściągnięte ze 2miesiące temu z angli po nie udanym wyjeździe po Ducati (z pustymi łapani nie wróciłem:))W SValce jest świeżo zalany olej BelRay 5W30,świece irydy,filtr KN,kieta i zębatki DID,płyny Hamulcowy i Chłodniczy BelRay.Dodatkowo troszkie bajerków czyli Komin MicronCarbon,Pług PlastikBikie,TRE.,Odważniki kierki i parę innych pierdółek.Silnik pali łanie pracuje równo.Do uszczerbków na zdrowi trzeba dodać lekko przy ciachniętą czasze i przytarty komin (tak kupiłem)Papiery Polskie Opłaty na cały rok.Cena 9200zeta lub najprościej zamienię na Monstera:)Więcej info na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 17, 2012 A więc Monsterek namierzony więc cena spadła do 8500zł dla zainteresowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 18, 2012 Mam zioma co szuka podobnej SV. Masz może jakiegoś linka do zdjęć bądź aukcji / ogłoszenia? Jeżeli tak - to proszę podaj - ewentualnie jak nie chcesz public - to na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 19, 2012 Troszku fotek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 22, 2012 Ducati M1000 nabyte:)ale brak trochę wkładu (3lata stał w hangarze:/)więc cena SVła spada na 7999zł Monster warzniejszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 22, 2012 Ducati M1000 nabyte:) Pokaż go , pokaż !! Znowu jakiś ładniejszy od mojego ? :evil: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Maj 22, 2012 No chopper86, chwal się, nie daj się prosić... Ciekawe czy Ci podejdzie monstro, czy znowu zmienisz.... :roll: Czekamy na foty i słów kilka ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 22, 2012 Oki dziś tylko wrócę do domu to zapodam foteczkie:)ale ostrzegam na razie wygląda marnie:/stał w hangarze lotniczym kupiłem od gościa z NL koleś kupił żeby pośmigać po pasie lotniczym zrobił na nim 30 km i stał koło lakierni śmigieł:/więc jak można się domyślić jest cały do malowania,paski rozrządu aż twarde:/nawet go nie zapalam za często w filtrach to normalnie cała pucha podkładu itp:/ale już jest i stoi:)tylko opierniczę japońszczyznę i bierzemy się za rekonstrukcję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 22, 2012 jak Ty żeś go wypatrzył chopper??? Ja się pytam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 22, 2012 Byłem zawieść 2000litrów oleju HL i 2500litrów mobila delfaca:)Przypadek:)albo przeznaczenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 22, 2012 to następnym razem weź no daj znać mi o takim przypadku !!! ja Cie proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 22, 2012 graty! dawaj foty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 22, 2012 Oki dziś już było ciut za późno:/jak wrócę jutro z trasy to jakoś go zlepię w kawałek i cykne foto bo już go do malowania obdzierać zaczołem:)niestety chyba ramę też będzie brak malować no nic trudno na razie śmigam japońszczyzną więc mam czas na odbudowę:)a może by tak mała przebudowa na coferecera przy okazji:)czas pokaże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 23, 2012 No i trasa:/cykne po powrocie:)chce ktoś coś z GB?bo akurat tam startuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 25, 2012 No gdzie ta relacja foto ??? :evil: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 25, 2012 No cały czas trasa:/mam foty na kompie z NL jeszcze to ewentualnie na razie te wrzucę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Maj 25, 2012 Dajesz ; ) Tylko nie prowadź jak wrzucasz... No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach