Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
chopper86

Suzuki SV650 K3

Polecane posty

Witam,jak w temacie sprzedam Suzuki SV650 ściągnięte ze 2miesiące temu z angli po nie udanym wyjeździe po Ducati (z pustymi łapani nie wróciłem:))W SValce jest świeżo zalany olej BelRay 5W30,świece irydy,filtr KN,kieta i zębatki DID,płyny Hamulcowy i Chłodniczy BelRay.Dodatkowo troszkie bajerków czyli Komin MicronCarbon,Pług PlastikBikie,TRE.,Odważniki kierki i parę innych pierdółek.Silnik pali łanie pracuje równo.Do uszczerbków na zdrowi trzeba dodać lekko przy ciachniętą czasze i przytarty komin (tak kupiłem)Papiery Polskie Opłaty na cały rok.Cena 9200zeta lub najprościej zamienię na Monstera:)Więcej info na PW.

A więc Monsterek namierzony więc cena spadła do 8500zł dla zainteresowanych

Mam zioma co szuka podobnej SV. Masz może jakiegoś linka do zdjęć bądź aukcji / ogłoszenia?

Jeżeli tak - to proszę podaj - ewentualnie jak nie chcesz public - to na PW.

Ducati M1000 nabyte:)ale brak trochę wkładu (3lata stał w hangarze:/)więc cena SVła spada na 7999zł Monster warzniejszy:)

Ducati M1000 nabyte:)

Pokaż go , pokaż !!

Znowu jakiś ładniejszy od mojego ? :evil:

:lol:

No chopper86, chwal się, nie daj się prosić...

Ciekawe czy Ci podejdzie monstro, czy znowu zmienisz.... :roll:

Czekamy na foty i słów kilka ; )

Oki dziś tylko wrócę do domu to zapodam foteczkie:)ale ostrzegam na razie wygląda marnie:/stał w hangarze lotniczym kupiłem od gościa z NL koleś kupił żeby pośmigać po pasie lotniczym zrobił na nim 30 km i stał koło lakierni śmigieł:/więc jak można się domyślić jest cały do malowania,paski rozrządu aż twarde:/nawet go nie zapalam za często w filtrach to normalnie cała pucha podkładu itp:/ale już jest i stoi:)tylko opierniczę japońszczyznę i bierzemy się za rekonstrukcję:)

Byłem zawieść 2000litrów oleju HL i 2500litrów mobila delfaca:)Przypadek:)albo przeznaczenie:)

to następnym razem weź no daj znać mi o takim przypadku !!! ja Cie proszę

Oki dziś już było ciut za późno:/jak wrócę jutro z trasy to jakoś go zlepię w kawałek i cykne foto bo już go do malowania obdzierać zaczołem:)niestety chyba ramę też będzie brak malować no nic trudno na razie śmigam japońszczyzną więc mam czas na odbudowę:)a może by tak mała przebudowa na coferecera przy okazji:)czas pokaże:)

No i trasa:/cykne po powrocie:)chce ktoś coś z GB?bo akurat tam startuję.

No cały czas trasa:/mam foty na kompie z NL jeszcze to ewentualnie na razie te wrzucę:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.