bast3k 1 Napisano Maj 14, 2012 Sprzedam kilka "gratow" z mojego Monsterka. Wszystkie czesci mozna odebrac osobiscie w Warszawie (Wilanow). Wysylkowo tylko przesylka kurierska w cenie 25 PLN. Informacji dodatkowych udzielam mailowo: [email protected] 1. Owiewka, stan BDB - zadnych pekniec czy zadrapan. Cena 299 PLN 2. Kierunkowskazy R&G Racing, 3 kierunki stan BDB, 1 kierunek ma zwarcie wiec nalezy przylutowac przewod. Cena 119 PLN 3. Sety, stan BDB, widoczne lekkie otarcia. Cena 399 PLN 4. Klamki, stan BDB. Absolutnie zadnych luzow. Cena 99 PLN 5. Flasher, NOWY. Cena 49 PLN 6. Błotnik tylny, stan DB - widoczne male pekniecie. Cena 49 PLN 7. Oryginalne kierunkowskazy (2), stan DB. Cena 49 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Maj 14, 2012 Owiewkę biorę na 100% :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 14, 2012 Owiewkę biorę na 100% :P gratuluje wygranej aukcji ;-) reszta na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 14, 2012 Klameczki zamawiam - tak na zapas, bo w razie gleby się wyginają, a cena... :D Może na Jarocin zabierzesz ? Małe to takie... ;) P.S. A do czego ten "flasher" służy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 14, 2012 P.S. A do czego ten "flasher" służy ? Arku, flasher to przerywacz po naszemu, do kierunków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 14, 2012 Aaaaaa ! To nie jest mi potrzebny :D P.S. Witanko w kraju Janusz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Maj 14, 2012 P.S. A do czego ten "flasher" służy ? Arku, flasher to przerywacz po naszemu, do kierunków :D No popa, a ja myślałem, że to jest flasher, który mryga diodą/żarówką przy konieczności zmiany biegu na wyższy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 14, 2012 Klameczki zamawiam - tak na zapas, bo w razie gleby się wyginają, a cena... :D Może na Jarocin zabierzesz ? Małe to takie... ;) P.S. A do czego ten "flasher" służy ? Bialy - klameczki Twoje. Niestety pomimo faktu, ze moja zoneczka pochodzi z Wielkopolski do Jarocina sie nie wybieram. Dwojka dzieci wyjasnia wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 14, 2012 No popa, a ja myślałem, że to jest flasher, który mryga diodą/żarówką przy konieczności zmiany biegu na wyższy.... nie, to o czym myslales nazywa sie shift light. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 20, 2012 maly update: klamki, oryginalne kierunki, owiewka - SPRZEDANE. pozostaly: kierunkowskazy R&G racing, sety, flasher, tylny blotnik. Dodatkowo dwie nowe rzeczy, ktore sa mi zbedne po montazu cliponow 8. Kierownica Rizoma MA001G, stan BDB. Cena 149 PLN 9. Risery - mocowanie kierownicy, stan BDB. Cena 99 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 27, 2012 sety sprzedane. pozostaly: 2. Kierunkowskazy R&G Racing, 3 kierunki stan BDB, 1 kierunek ma zwarcie wiec nalezy przylutowac przewod. Cena 119 PLN 5. Flasher, NOWY. Cena 49 PLN 6. Błotnik tylny, stan DB - widoczne male pekniecie. Cena 49 PLN 8. Kierownica Rizoma MA001G, stan BDB. Cena 149 PLN 9. Risery - mocowanie kierownicy, stan BDB. Cena 99 PLN + 10. centralny amor Sachs, stan IDEALNY, cena 299 PLN [zdjecia wkrotce] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach