Nikewid 0 Napisano Maj 15, 2012 Może kogoś zainteresuje bo fajne tyle że dla mnie za małe http://moto.allegro.pl/buty-motocyklowe ... 67802.html p.s. nie znam sprzedającego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Maj 15, 2012 Sprzedawca to mój kumpel też Ducatista, można odebrać osobiście w Łodzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 15, 2012 rozważam odcięcie sobie palców :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 15, 2012 rozważam odcięcie sobie palców :) Nie warto Nike, przeca te gumaki nie mają nawet ochraniaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 15, 2012 Ale ładne są :) Jak na gumiaki ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 15, 2012 ładne? no wyglądają jak prawdziwe gumiaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 15, 2012 ładne? no wyglądają jak prawdziwe gumiaki :) Wiem, wiem Sulek nie mają złotych wstawek i napisu Rizoma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 15, 2012 ładne? no wyglądają jak prawdziwe gumiaki :) Wiem, wiem Sulek nie mają złotych wstawek i napisu Rizoma ;) :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 15, 2012 Nawet nie chodzi o złote wstawki, ale o poziom bezpieczeństwa. Czy te buty mają jakiekolwiek ochraniacze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 15, 2012 A czy ja napisałem " fajne bezpieczne buty"? Oczywiście że nie. co do właściwości ochronnych się nie wypowiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 15, 2012 Sprzedawca to mój kumpel też Ducatista, można odebrać osobiście w Łodzi . w Lodzi? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Maj 15, 2012 Tak w Łodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 16, 2012 Tak w Łodzi :D tutaj Ducati mozna zdaje sie na palcach liczyc (wiecej stoi w liberty niz jezdzi po ulicach).. wiec milo wiedziec, ze jest ktos w okolicy. pozdr maciek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kudbiker 0 Napisano Maj 19, 2012 Witam Mam taki model do sprzedania tylko czarno-białe a rozmiar 43 czyli kapkę większe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Maj 20, 2012 Tak w Łodzi :D tutaj Ducati mozna zdaje sie na palcach liczyc (wiecej stoi w liberty niz jezdzi po ulicach).. wiec milo wiedziec, ze jest ktos w okolicy. pozdr maciek Mam dwuch kumpli w Łodzi jeden ma ST2 a drugi ST3 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach