matid1209 0 Napisano Maj 21, 2012 Witam! Przymierzam się do kupna motocykla :) Myślę nad tym monsterkiem: http://moto.allegro.pl/ducati-monster-m695-m4-2007-salon-polska-m-695-i2363965927.html Czy waszym zdaniem to wygórowana cena jak za ten sprzęt? Poprosiłbym o wszystkie opinie odnośnie tego motocykla ;) Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 22, 2012 Ja nie mogę :evil: viewforum.php?f=158 Masz obszerne info co i jak, powinno się rozjaśnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matid1209 0 Napisano Maj 22, 2012 Przywitałem się i to niechcący 2 razy :P ale jakoś jeszcze mój temat tam się nie pojawił :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 22, 2012 Wow ale cena, za swojego bym się tyle nie odważył zawołać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 22, 2012 Witam!Przymierzam się do kupna motocykla :) Myślę nad tym monsterkiem: http://moto.allegro.pl/ducati-monster-m695-m4-2007-salon-polska-m-695-i2363965927.html Czy waszym zdaniem to wygórowana cena jak za ten sprzęt? Poprosiłbym o wszystkie opinie odnośnie tego motocykla ;) Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Ta dzisiejsza mlodziez, ech, zamiast sie przywitac jak nalezy, to z grubej rury z butami sie pakije, no co za... do poprawy mlody!:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asqrex 0 Napisano Maj 22, 2012 Tylko z tym przywitaniem to nie takie proste ;) np. w moim przypadku już dwa posty napisałem a jeszcze brak akceptacji u administracji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 22, 2012 Popieram - do powitalni marsz !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Maj 22, 2012 Za te pieniądze to bez wahania sprzedał bym 696 mojej ukochanej.... ;D ksenon, termy, komp sportowy, biała perła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 Za te pieniądze to bez wahania sprzedał bym 696 mojej ukochanej.... ;D ksenon, termy, komp sportowy, biała perła Gladys, to ja mam rozwiazanie, dogadaj się z matid1209 sprzedaz monstera ukochanej, on kupi fajny sprzet i wszyscy beda zadowoleni Za posrednictwo poproszę jakaś dobrą flaszkę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Maj 22, 2012 Za te pieniądze to bez wahania sprzedał bym 696 mojej ukochanej.... ;D ksenon, termy, komp sportowy, biała perła Gladys, to ja mam rozwiazanie, dogadaj się z matid1209 sprzedaz monstera ukochanej, on kupi fajny sprzet i wszyscy beda zadowoleni Za posrednictwo poproszę jakaś dobrą flaszkę ;-) Flaszkę możemy wypić, ale motocykl i tak nie na sprzedaż, chciałem chłopakowi zobrazować że za te pieniądze można kupić młodszy model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matid1209 0 Napisano Maj 22, 2012 Czyli co waszym zdaniem się nie opłaca? P.S Przywitałem się 2 razy nawet przed umieszczeniem tego tematu, ale musiałem poczekać na akceptacje ze strony administracji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 22, 2012 waszym zdaniem się nie opłaca? Dokładnie !! http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=76&t=8839 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matid1209 0 Napisano Maj 22, 2012 Bardziej mi się podoba starszy model (695) on nowszej wersji (696)... Ale mówicie, że cena za duża jak na taki motocykl... Na tej stronie http://www.scigacz.pl/Ducati,Monster,M695,duzo,taniej,3399.html pisze, że była w 2007 roku promocja na niego za 26900. Chcą za niego 22900... mało zeszli z ceny za 5 lat, plus tylko za akcesoria, ale mówi się ze tuning się nie zwraca, a cena i tak wysoka. Niby mało ma przejechane, bo dokładnie 2700km, więc prawie jak nówka. Za jaką cenę warto by się zainteresować tym sprzętem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 22, 2012 Według mnie, z tymi dodatkami jest wart ok 17k jeśli oczywiście wszystko z nim jest ok. Z perspektywy posiadacza 695 to lepiej zainwestuj w 620 z prawdziwymi hamulcami, a zaoszczędzoną rożnicę wydaj na akcesoria i upgrade przedniego zawieszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 25, 2012 Łoooooo matko !!! Cena kosmos. Lepiej kup za tą cenę 696 - i najlepiej jeżeli jeszcze nie miałeś okazji - obadaj 696 na żywo. Spodoba Ci się. Nie wiem dlaczego ale każdy Monster tak ma, że zdjęcia oddają może 1/3 uroku tego motocykla. :) Widziałem 696 na żywo - z akcesoriami w Ducati Bielsko - robi wrażenie. Ma się ochotę wsiąść i ogień ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matid1209 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Mam takie pytanko, wszyscy na tym forum mówią, że drogo za tego monsterka (też tak poniekąd sądzę). Przeglądając ofertę w internecie to M695 są w cenie ok. 10-13 tys. zł. Ile waszym zdaniem trzeba włożyć jeszcze kasy w taki motocykl? (chodzi mi o części eksplatacyjne itd.) Do tego koszt dodatków (co widzę w monsterku jest nieuniknione :P ) np. tak jak w tym M695 z linku co podałem: wydeszki, lustereczka, amorek skrętu, klamki itd. Chodzi mi o to, że ogólnie trudno znaleźć takiego monsterka z takim przebiegiem i w STANIE JAK Z SALONU (widziałem go na żywo i robi na mnie wrażenie). Tak jak liczyłem to trzeba gdzieś wydać ok. 5 tys. na to co jest wpakowane w tym monsterze. Wwk napisał, że max ile jest warty to 17 tys. to i tak dużo waszym zdaniem? (pewnie i tak nie zejdą na taką cenę :P ) A i 696 nie jest w moim guście, wole starsze modele :D A także drugie pytanie z innej beczki: czy dla początkującego motocyklisty M695 jest dobrą opcją, czy inny monster też wchodzi w grę? Pytam się, bo bardzo długo interesuję się już motocyklami, ale historią DUCATI MONSTERA dopiero teraz zacząłem, a coś czuję, że to właśnie tego szukałem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach