Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
fidu

Monster 696

Polecane posty

Nie widziałem go na żywca ale już co najmniej kilka razy był wystawiany na alledrogo, także myślę, że cenę byś wynegocjował lepszą niż na aukcji.

jedyne co zauważyłem to utlenione już aluminium na silniku, troche szkoda w takim nowym moto

Dzięki,nie mam daleko i dzisiaj pojade go pooglądać. Zobaczymy co to za cudo...:)

KGr    1

Co do samego motocykla to nei wiem, ale sprzedawcy bym nie zaufal za choinke. To ten sam, ktory od kilku miesiecy usiluje sprzedac "bezwypadkowegp" czarnego Monstera 1100. Watek poruszany na forum, motocykl mial zupelnie zniszony przod, gorna polka byla wrecz wyrwana. Jeden z forumowiczow zrobil w Anglii zdjecia dokumentujace stan "przed", na wypadek gdyby moto trafilo do polski (te same numery rej, obdrapania w tych samych miejscach etc - na 100% to samo moto). Dlatego nie ma podstaw sadzic ze z ta 696 jest inaczej...

Byłem,oglądałem...

Podobno po próbie kradzierzy w Angli.Wymieniana stacyjka i kluczyki.

typowy "angol" - aluminium na silniku mocno utlenione (miejscami odchodzi płatami)

pordzewiałe śruby na silniku ,tarczach hamulcowych,zaciskach

przebieg 15tys. a serwis się świeci

po odpaleniu świeci się kontrolka CHECK (silnik)

kapie olej z filtra oleju

odprysk farby na ramie z prawej strony-niewidoczny na zdjęciach

delikatniutko przytarte obydwa wydechy

To chyba na tyle.

Szukam dalej...

KGr    1

O ile mnie pamiec nie zawodzi, to pokazala sie "znowu". Rok temu tez byla. To chyba nawet jej wlasciciel rejestrowal sie na wszystkich forach ducatowych po calej polsce i oglaszal sie na zasadzie "czesc koledzy, z zalem musze sprzedac swoja perelke i cieszylbym sie gdyby trafila do kogos z forum". Bla bla bla, a liczba postow "1". Niestety nie moge na szybko znalezc zeby ci pokazac.

ALE, TAK CZY SIAK.

sztuki nie widzialem, nei wiem co ani czy wogole cos jej dolega, nie wiem czy wlasciciel cos kreci itd, itp. Bez ogladania nie oceniam moto, a jedynie cos mi dzwoni ze to moze byc tamten desperat.

Moze ja slepy jestem, ale czy on ma krzywe tłumiki ? zdjęcie z tyłu.

Moze ja slepy jestem, ale czy on ma krzywe tłumiki ? zdjęcie z tyłu.

Tak troszkę wygląda jakby krzywe były... ale może to kwestia pochylenia mimo wszystko?

Wiem coś wiecej:

Pierwsza właścicielka z Wrocławia-podobno leżała lekko na prawą strone (przytarty prawy wydech i sety.No i widać na fotach ,że też pokrywa silnika),sprzedający jest drugim właścicielem.Komplet kluczyków,karta kodowa i książki serwisowe. Moto przed przegladem na 12tys.

To by się mogło zgadzać iż wydech lekko podgięło z prawej strony przy tej okazji...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.