fidu 0 Napisano Maj 25, 2012 Witam,czy ktoś go oglądał ? Warto? http://allegro.pl/ducati-monster-696-20 ... 93748.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Maj 25, 2012 Nie widziałem go na żywca ale już co najmniej kilka razy był wystawiany na alledrogo, także myślę, że cenę byś wynegocjował lepszą niż na aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Maj 26, 2012 jedyne co zauważyłem to utlenione już aluminium na silniku, troche szkoda w takim nowym moto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Maj 26, 2012 Dzięki,nie mam daleko i dzisiaj pojade go pooglądać. Zobaczymy co to za cudo...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 26, 2012 Co do samego motocykla to nei wiem, ale sprzedawcy bym nie zaufal za choinke. To ten sam, ktory od kilku miesiecy usiluje sprzedac "bezwypadkowegp" czarnego Monstera 1100. Watek poruszany na forum, motocykl mial zupelnie zniszony przod, gorna polka byla wrecz wyrwana. Jeden z forumowiczow zrobil w Anglii zdjecia dokumentujace stan "przed", na wypadek gdyby moto trafilo do polski (te same numery rej, obdrapania w tych samych miejscach etc - na 100% to samo moto). Dlatego nie ma podstaw sadzic ze z ta 696 jest inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Maj 26, 2012 Byłem,oglądałem... Podobno po próbie kradzierzy w Angli.Wymieniana stacyjka i kluczyki. typowy "angol" - aluminium na silniku mocno utlenione (miejscami odchodzi płatami) pordzewiałe śruby na silniku ,tarczach hamulcowych,zaciskach przebieg 15tys. a serwis się świeci po odpaleniu świeci się kontrolka CHECK (silnik) kapie olej z filtra oleju odprysk farby na ramie z prawej strony-niewidoczny na zdjęciach delikatniutko przytarte obydwa wydechy To chyba na tyle. Szukam dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Pokazała się taka sztuka : http://otomoto.pl/ducati-monster-696-20 ... 21544.html Jeśli kupiony w Polskim salonie -to może ktoś zna?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 O ile mnie pamiec nie zawodzi, to pokazala sie "znowu". Rok temu tez byla. To chyba nawet jej wlasciciel rejestrowal sie na wszystkich forach ducatowych po calej polsce i oglaszal sie na zasadzie "czesc koledzy, z zalem musze sprzedac swoja perelke i cieszylbym sie gdyby trafila do kogos z forum". Bla bla bla, a liczba postow "1". Niestety nie moge na szybko znalezc zeby ci pokazac. ALE, TAK CZY SIAK. sztuki nie widzialem, nei wiem co ani czy wogole cos jej dolega, nie wiem czy wlasciciel cos kreci itd, itp. Bez ogladania nie oceniam moto, a jedynie cos mi dzwoni ze to moze byc tamten desperat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Moze ja slepy jestem, ale czy on ma krzywe tłumiki ? zdjęcie z tyłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Moze ja slepy jestem, ale czy on ma krzywe tłumiki ? zdjęcie z tyłu. Tak troszkę wygląda jakby krzywe były... ale może to kwestia pochylenia mimo wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Wiem coś wiecej: Pierwsza właścicielka z Wrocławia-podobno leżała lekko na prawą strone (przytarty prawy wydech i sety.No i widać na fotach ,że też pokrywa silnika),sprzedający jest drugim właścicielem.Komplet kluczyków,karta kodowa i książki serwisowe. Moto przed przegladem na 12tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 To by się mogło zgadzać iż wydech lekko podgięło z prawej strony przy tej okazji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach