KAMYK 9 Napisano Maj 25, 2012 Bardzo proszę o wyrozumiałość.. Być może ktoś ma nadmiar gotówki i lubi kilka marek moto.. Motocykl zapewniam bo sam dosiadałem jest w stanie hmm..w sumie garaż to nie salon, ale to tylko różni..moto sprzedaje mój brat bo się buduje.. http://otomoto.pl/bmw-k-k1300r-1700km-p ... 05819.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 26, 2012 Ladna rzecz (no co? to prawda! AAAAA!!! Nie bijcie! :D ). Jakbym mial z czego do muchy dolozyc... no dobra, kogo ja oszukuje, pewnie kupilbym STF"a :) A tak serio - fajna bawara. Moja praca ma troche wspolnego z producentem, stad pewien sentyment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 26, 2012 miałem kiedyś przyjemność takim z Brana do Warszawy...jest moc, ale Angelina Jojie to to nie jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 27, 2012 miałem kiedyś przyjemność takim z Brna do Warszawy...jest moc, ale Angelina Jojie to to nie jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 28, 2012 jednym się podoba innym nie..to fakt, mocy nie brakuje.. ale i tak wole ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 28, 2012 Toto w ogóle jeździ czy już tylko lata? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach