Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mrowka

coś wiadomo na temat tego Ducata

Polecane posty

Mrówka

Może mieć jedną tarczę, jeśli jest w wersji dark, zegary bez obrotościomierza, też nie są tu niczym dziwnym.

Moja gaźnikowa wersja rok młodsza jest dokładnie taka sama pod względem wyglądu silnika zegarów osłon pasków.

Tyle że mam dwie tarcze z przodu, była zmieniana felga przednia więc da się to zrobić.

Niedaleko jest można podjechać i obadać :)

... umówiony jestem na oglądanie na środę tj 30.05.2012 około 17 - ktoś może mi pomóc ? żebym wiochy nie zrobił przy nabywaniu.

z góry dziękuje ;)

... moto wcześniej było w Warszawie, więc może ktoś znać.

Moim skromnym zdaniem był malowany/lakierowany ;) :mrgreen:

Napis "Ducati" na zbiorniku jest "półokrągły" i za wysoko względem serii.

Farby widocznie zostało, bo tylny błotnik też w lakierze. Może to coś tam oznaczać, ale niekoniecznie. To 14-letnie moto, więc ...

Rama też mi za ładnie wygląda, jak na rocznik. ;)

W ogłoszeniu nie ma słowa o przebiegu - może to wynik zmiany silnika z 750 na 900, co sugeruje, że nie robił tego sprzedający. Więc ile życia ma przed soba ten "motor" (silnik) nie odgadną nawet nasi kochani Górale ;) - No chyba, że są ta to jakieś papiery.

Wiadomo, że igiełki to w salonie...jakieś tajemnicze "zestawy naprawcze" na tłumikach mają chyba ukryć przycierki, co akurat jest często spotykane w Monsterze. Ja bym zwrócił uwagę na stronę mechaniczno-silnikową.

Cena, jak na taki przeszczep i sporo niewiadomych nie jest żadną atrakcją.

Ja chyba wiem co to jest za 750, polowałem na nią we wrześniu jak byla na sprzedaz jak szukałem monstera, było dużo do roboty przy niej bo facet przejechał przez jakieś wertepy, pokrzywione felgi itp. poznaje ja bo ma jakieś dziwne wspawane katawniki w ramie !!(dokladnie pod siedzeniem) i dlatego z niej zrezygnowałem, pewnie pękła w tym miejscu rama i ktoś wspawał takie coś, w żadnej innej 750 tego nie widziałem, jeszcze ten kto ja teraz sprzedaje kupił ja za ponad 4 tys, porażka, ja bym odpuścił bo to na pewno ten, w sumie wszystko pasuje, kupiony we wrześniu, zrobiony, teraz trochę pojeździł i sprzedaje bo coś tam pewnie siedzi

No ale kolego masz rozbieżność cenowa :shock: ze zdjęć to tylko przydrapana tylna felga, prawa strona, i przydrapany crash pad lewa strona, dekiel lewy raczej malowany, (za duza roznica miedzy silnikiem), karbony wyglądają bardzo podobnie jak u mnie na początku wiec trzeba by je odswierzyc, mam dziwne przeczucie co do napisu, widać dziwne obramowanie prostokątne dookola niego, ducati ma raczej każdą litrke osobno, to tyle co udało mi się zauważyć, ale w sumie to chyba nie wyglada zle, reszta to chyba sprawy mechaniczne których nie zobaczysz na zdjęciach pzdr ;)

no fakt trochę mam tą rozbierzność :) wynika ona z tego że mam obecnie moto z Masterbika i jeśli chciałbym to chetnie przyjmą mi go w rozliczeniu - a wtedy już moge moto brać za dużo więcej pieniędzorów. Niemniej jednak myślałem bardziej o dokupieniu czegoś za około 7000 PLN.

W BikeMasterze mają chyba teraz 3 Monstery.

do tego co pokazałem 2 S4

Tak jak Alfone pisze, odrobinę zmęczone , być może klimatem kraju pochodzenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.