Marekst4s 0 Napisano Maj 28, 2012 Witam!Byłem dziś w Jeseniku wgrac gotową mapę pod końcówki wydechów i filtr KN-a koszt 200euro.Moje pierwsze wrażenia to szybsza reakcja na gaz,fajnie ciągnie od 4tyś. a od 5 banan na twarzy aż do 10,5tyś.I to na tyle - bo trzy czwarte drogi do domu LAŁO!Muszę więcej pojeździc żeby ocenic czy było warto.Na jedynce tak agresywnie mi poszedł do góry że zaliczyłbym plecy :lol: Ale łamaga ze mnie! Dodatkowo wyregulowali mi zawieszenie(a było co robic). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 28, 2012 I jeszcze jedna rzecz, nie wiem co jest grane ale mam inny dzwięk z wydechów taki bardziej basowy. Kumpel jadący za mną stwierdził że jakby jechał za innym ducatem. Mnie się podoba ale o co chodzi :? Może to starośc :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 28, 2012 Świr wariat , dzieciom jeść nie da tylko mapy jakieś wgrywa ;) . Mnie mapy w gjepeesie wystarczą z moimi umiejętnościami :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach