Tuarekp 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Witam, Rozważam zakup SF 848, mam jednak wątpliwość dotyczącą wysokiego siedziska w tym modelu. Przy moim wzroście 170cm dosięgam gleby, ale nie jest to pozycja umożliwiająca chociażby wycofanie motocykla. Dealer twierdzi, że może go obniżyć o ok 2 centymetry bez wpływu na trakcję itd. Chciałbym podpytać bardziej zaawansowanych użytkowników co myślicie na ten temat, może są jakieś rozwiązania oprócz ubierania butów z obcasem z przodu ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 A no witam serdecznie viewforum.php?f=158 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SQBI 0 Napisano Czerwiec 11, 2019 (edytowany) Też mam podobny problem tyle ze jeszcze pare cm jestem niższy i chętnie bym sie dowiedział od znawców tematu do ilu cm mozna by obniżyć wysokosc siedziska(motocykla) w 848. W kawie z750 obniżyłem 1cm przednie lagi,a z tyłu 3 cm na kościach dedykowanych pod model i pomogło. Edytowano Czerwiec 11, 2019 przez SQBI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach