Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alphamale

Ducati 748 Katowice

Polecane posty

Witam jeśli ktoś jest z Katowic to był by uprzejmy solidnie rzucić okiem na 748 lub może ktoś już oglądał ???? stawiam flaszkę, wiem że był temat o tym motocyklu ale nie ma tam konkretów. Miłego dnia :)

Jeżeli szukasz 748 to możliwe że mój będzie niedługo na sprzedaż

zpbaczę jak mi go rzeczoznawca wyceni.

mój jest na termisach, koła 5spoke marchesini, trochę węgla, po dużym serwisie (paski, zawory) i po szlifie :D

w środę mam spotkanie w sprawie wyceny to bede dawał znać

Bylem go oglądać z kumplem bo tez takiego szukał, owiewki wszystkie w zasadzie latają, dziwnie sie trzymia i do tego klejone, bóg wie ile razy malowane, raczej nie skłamie jak napisze ze prawie wszystko do roboty, luzy w główce ramy, lagi do roboty, amor z tylu do wymiany, stopka jest tak przekrzywiona ( nie wiem czy tak ma byc czy ktos tak sobie zrobil) ze myślałem ze zaraz się przewróci, przy kierownicy chyba tez były rożne odstępy, wcale sie nie dziwie ze jeszcze stoi, ja go oglądałem prawie 2 miechy temu a nie wiem ile już wcześniej stal takze stanowczo odradzam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.