Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
1jabartoldi

gdzie kupujecie części i akcesoria do multistrad?

Polecane posty

Jak w temacie. gdzie polecacie zakupy? szukam po sieci, ale za dużego wyboru nie ma.

chciałbym za jakiś czas dodać osłony na ręce, kupić kufry do mojej MTS 1000 - gdzie tego szukać? poza allegro>?

Szyba. Jaką polecacie, poza MRA, bo tą firmę znam i cenię. Mam 190 cm wzrostu i trochę mi wieje :-)

btw. może ktoś z Was ma kpl kufrów z mocowaniem do 1000?

Bartek

Podpinam się i odświeżam temat.

Zakup z oficjalnego katalogu jest bardzo komfortowy i drogi. Ja do swojej MTS 1000DS (2004r.) poszukuje w tej chwili nowej owiewki/szybki ( mam chyba w najbardziej sportowej wersji, kolega na MTS 620 ma zupełnie coś innego) oraz dodatkowego błotnika tylnego koła. Z szybką sobie chyba poradzę, ale z tym błotniem/nadkolem to nie taka prosta sprawa. Pytanie: od której wersji Ducati takie nadkole/błotnik będzie pasować?

A szybe gdzie zamawiasz i jaką? bo w motoakcesoriach proponują vario touring wyłacznie przyciemnianą.

Ja szukam przeźroczystej.

Tak samo, rozglądam się za systemem c - bow, od H&B plus torby. Chyba że ktoś z kolegów ma kufry plus mocowanie na sprzedaż, w kol czerwonym:-)

Bartek

Gdzie w Polsce jest dostępny system c-bow dla mts? Udało Ci się znaleźć?

Ja rozważam zakup systemu SW-Motech, tylko z dostępnych model ducati jest tylko 848/1098/1199 i streetfighter a nie ma mts 1000.

Czy ktoś ma doświadczenie z tymi sakwami, bądz innymi które może polecić?

Oryginalne kufry niestety są drogie a do modelu 1000 już prawie nie osiągalne.

Jełśi chodzi oszybkę to ta standardowa po liftingu ( np 2006r ) działa o niebo lepiej niż moja miejsko-szpanerska. Kupię tą zwykłą ( robioną w Polsce ) na Allegro za 160PLN w kolorze ciemnym jak moja MTS. Do dalszej jazdy wolę doczepiać deflektor, natomiast po mieście i wokół rozmiar standard dla mnie jest ok. Poprzednio miałem Bulldog-a i dwie szyby - gdy wracałem do domu zmieniałem turystyczną na standard bo duża tak szpeciła moto. Bardzo boli mnie dodatkowe nadkole/błotnik tył i jakieś estetyczne przedłużenie przedniego błotnika - przecież najdrobniejszy deszcz niweczy moje poprzednie calowieczorne pucowanie. Tutaj też liczę na podpowiedzi.

Gdzie w Polsce jest dostępny system c-bow dla mts? Udało Ci się znaleźć?

Ja rozważam zakup systemu SW-Motech, tylko z dostępnych model ducati jest tylko 848/1098/1199 i streetfighter a nie ma mts 1000.

Czy ktoś ma doświadczenie z tymi sakwami, bądz innymi które może polecić?

Oryginalne kufry niestety są drogie a do modelu 1000 już prawie nie osiągalne.

do MTS sprowadza ten system firma z Łodzi: Janza II

u.l.Beskidzka 70

PL-91-611 Lódz

Tel.: + 48 426 56 75 38

Fax: + 48 426 56 75 48

mobiltel.: + 48 503 004 107

eMail: [email protected]

http://hepco-becker.janza2.pl

mail jakiego dostałem od Pani z tej firmy:c-bow trager (c-bow uchwyt) do Ducati Multistrada 620/1000/1100 o nr 4009-000-131 kosztuje 137,50 euro

Natomiast torby na c-bow kosztują:

Street’y 5003,000,002 - 159,95 euro

Trail’e 5003,000,001 – 199,00 euro

W tej samej cenie jest c-bow trager i torby Street pod marką Hepco & Becker a z reguły szybciej realizowane. I chyba zamówię H&B chociaż do tej pory używałem Krausera. Z tego co rozumiem firmy się połączyły, więc nie ma róźnicy.

tu nawet jest zdjęcie na multi

http://www.krauser.de/produkte/street.php?language=2

Bartek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.