Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
maxwar

Monster s2r 800 dark - 2007

Polecane posty

Rozsądek nakazuje sprzedać monstera :( W czerwcu udało się go dosiąść tylko 2 razy.

Nie mam gdzie nim jeździć - do pracy nie mogę, po pracy się nie chce, nie ma czasu...

A i dodatkowe pieniądze by się przydały ze względu z planami mieszkaniowymi.

Motocykl posiadam około rok czasu - zakupiony z pomocą i dzięki oględzinom motomaniax.

Monster wyprodukowany w 2007 roku - przed moim zakupem motocykle serwisowany w cafe

racerze, posiadam do niego książkę serwisową. Po zakupie został zrobiony serwis (paski+zawory+płyny)

oraz wymienione opony na nowe. W tym roku na początku sezonu wymieniłem olej i płyn hamulcowy.

Przebieg motocykla to około 15.5 tys km. Z motocyklem nigdy nie było najmniejszych problemów.

Cena jaka mnie interesuje to 17 300zł. Kontakt: 695 827 812

post-822-1366038199,6132_thumb.jpg

post-822-1366038199,7476_thumb.jpg

post-822-1366038199,8668_thumb.jpg

post-822-1366038199,9818_thumb.jpg

Monsterek przejęty chociaż jeszcze nie spłacony. :D (Nie ma to jak "przejąć" moto w rodzinie.) Schowany na zimę w ciepłym garażu, bo na wprowadzenie do salonu żona się nie zgodziła. :lol: Po pierwszym w życiu sezonie, spędzonym na Suzuki gs 500, zakupione pierwsze Ducati i mam nadzieję, że nie ostatnie. Szkoda tylko, że Max rezygnuje z moto. :( Może jeszcze zmieni zdanie.

Temat sprzedaży do zamknięcia.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.