Jarek72 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Rocznik '99, 20300km ( 12700 mil ), zarejestrowany w Polsce, wydech Termignoni, opony w dobrym stanie. Cena 15000zł ( zawiera: wymianę pasków, płynów, filtrów, regulację luzów zaworowych ). Polecam i pozdrawiam :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Siedziałem, macałem,mlaskałem... :lol: polecam, naprawdę fajny sprzet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 4, 2012 748s Czyżby czyżyk? A nie wygląda na S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Sprzęt ma na główce ramy wybity numer ZDM748S009485 oraz z boku naklejkę 748S 009485. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Nie wiem co tam w numerach powinno być, ale na pierwszy rzut oka nie ma felg i zawiasu jak s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 4, 2012 To chyba wersja senna, ale tak, felgi marchesini i "złoty" showa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 4, 2012 Senna: A szaro-pomaranczowe malowanie pojawialo sie pozniej nie raz (np w monsterach) Co ciekawe, moto ktore wyzej wkleilem, ma inne owiewki (bez wlotow). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Obie wersje to senna. Co ciekawe, moto ktore wyzej wkleilem, ma inne owiewki (bez wlotow). Owiewki bez wlotów pojawiły się od 2001 czy 02r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Langusta 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Ja mam taką 748S z 98r. Z tego co pamiętam to wersja s miała regulację główki ramy i regulowany popychacz tylnego amortyzatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 4, 2012 S były robione od 2000r. wcześniejsze były sp i sps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Lipiec 4, 2012 ...no i bądź tu mądry :) .....wszystkie numery wskazują na to, że jest to wersja "S"....główka ramy regulowana i popychacz również. S czy nie S, sprzęcik fajny jest.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 4, 2012 S czy nie S, sprzęcik fajny jest.... :D Otóż to, naśmieciliśmy trochę, ale chociaż ruch w temacie jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny, ponieważ sprzęcik naprawdę fajnie śmiga i jest godny polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 4, 2012 sama firma namieszała, ponieważ wcześniej S- to był wyróżnik od "Strada( stradale)", a potem jako nieco ulepszonej wersji zwykłej 748. Bez regulacji główki ramy były dostępne wcześniej na niektórych rynkach i potem od chyba 2000 roku, zwykła miała oznaczenie 748, a z regulacją "S" no i jeszcze paroma dodatkami... Czy ma czy nie ma "S" jeden czort, motocykl i tak bardzo ładny i no już kultowy... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Racja, bardzo ładny i kultowy....i gdyby miał ciut więcej mocy to Matejko ( mój wspólnik, jeździł przez ostatni czas GSXR 1000) z pewnością zostawił by ten egzemplarz dla siebie, ponieważ uważa ten model za najpiekniejszy ze wszystkich, taka kwintesencja Ducati jego zdaniem. Szukał 916 lub 998 ale ciężko znaleźć niestety. Myślę, wręcz jestem przekonany, że nowy właściciel będzie zadowolony, po prostu dostanie jak już wyżej napisałem, motocykl po pełnym serwisie....a co do ceny to zawsze można się dogadać :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Oferta sprzedaży nadal aktualna. Myślałem, że ktoś z forum będzie chętny, ale niestety cisza, dlatego cena zostaje obniżona do 14000zł i sprzęt zostanie wystawiony na aukcji. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach