tonowy 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Witam, No to muszę się pochwalić :) Zakupiłem Monstera 1000 i.e z 2003, teraz trochę go pozmieniam, jak będzie gotowy to wstawie foty :) Może ktoś podpowie na co zwracać uwagę w tym modelu, jakieś peraktyczne rady, opinia na temat modelu itd. Będę wdzięczny :) Teraz będę musiał sprzedać inny motocykl z mojej stajni by mnie było stać na serwis Ducata :) Zamówiłem już nowe wydech od Leo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 11, 2012 Zdjęcia proszę - tym bardziej, że "bliźniak" ;) Zwracać uwagę ? NA WSZYSTKO ! :lol: :lol: :lol: Na rozkręcające się śrubki, na poziom oleum, naładowanie bateryjki, ciśnienie w gumkach, itd. - czyli normalka ;) :mrgreen: Gratuluję zakupu. P.S. Opis w profilu by się zdało zmienić ;) No i na mapę się wpisać obowiązkowo. Link masz w mojej stopce. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonowy 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Fotki będą jak będzie gotowy po małych przeóbkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach