sangiovese 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Hej, Szukam boczków do potworka. Link poniżej: http://images42.fotosik.pl/491/1e1db4f9b8387e17gen.jpg Mogę odkupić lub zamienić się na oryginały od mojego dukata (karbonowe od m620s) pzdr, sangiovese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Hmm zamieniłbym się ale moje są popękane i jeden ma jakieś skazy... :D Czy dobrze rozumiem - chcesz zamienić karbony na zwykłe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 9, 2012 mam takie obydwa do sprzedania, tylko ze z 600 98 rok, ale to chyba to samo, z tym ze do malowania, jeden jest troszkę podrapany na drugim robiłem probe hydrografiki z imitacja karbonu ale żaden nie jest pęknięty, jeśli chcesz do dawaj na pw pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Mam oryginalne (bez napisów) od 695 - możemy się zamienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sangiovese 0 Napisano Lipiec 13, 2012 Hmm zamieniłbym się ale moje są popękane i jeden ma jakieś skazy... :D Czy dobrze rozumiem - chcesz zamienić karbony na zwykłe ? Dokładnie - zamiana karbonowych na zwykłe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach