Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
asqrex

Monster S4R - klubowy ?

Polecane posty

KGr    1

Ja tam go kojarze z desmosilesii, na 99% opis jest od niego ten ktory zamieszczam ponizej. Z konca zeszlego roku, wtedy mialem oferte kupienia go. Nie byl wtedy nigdzie wystawiony. Link do fotek juz nie dziala.

Hej,

- Rok 2004, kupiony przeze mnie w 4.2009 od klubowego kolegi z DS Sylvio, który sprowadził go z Irlandii (drugiego dla siebie)

- przebieg ok 23tys km (zrobiłem na nim ok 6,5 tys km)

- kolor szary, czerwone kute felgi Marchesini (model Senna)

- pelny fabryczny kit Termigoni (otwarte wydechy, kolektor, komputer wyścigowy) - moc na hamowni 128 KM przy 108 NM (fabrycznie 113 KM).

- sprzeglo anty-hoppingowe

- amortyzator skrętu Bitubo - górna półka (ok 1000zł)

- dużo carbonów: oslona sprzegla, oslona paskow rozrzadu, oslona kolektorów, oslona boczna, krotki blotnik tyl, tył z mocowaniem rejestracji

- crash pady Zypster

- migacze LED

- nowy zestaw napędowy (obie zębatki i łańcuch DID premium) - ok 1000zł, starczy na następne 30 tys km

- opony Michelin Pilot Power - przejechane ok 2 tys km

- ostatnio serwis w 10.2009 w Ducati KTW (paski, świece, regulacja zaworówz płytką, filtr paliwa, plyny), w 2010 i 2011 wymiana płynów i oleju

- w IRL też był serwisowany, ale nie mam tych wpisów, bo - wierz lub nie - zgubiłem w drodze do serwisu na A4 z plecaka irlandzką ksiązke serwisowa i częsci zamiene - w sumie przed serwisem byłem juz 700 zł w plecy...)Ale można to sprawdzic bo byl serwisowany w Ducati Dublin.

moto jest bezwypadkowe, znają go w Desmosilesia, Desmoobsession (jestem członkiem) i kilka osób z Desmomaniax.

kilka fotek na: http://www.bikepics.com/m...2/04monsters4r/

co do ceny, to mogę powiedzieć że w sumie z wszystkimi dokupionymi dodatkami, serwisami itd kosztował mnie ok 34tys zł. Cenę, którą chciałbym za niego dostać to 21.500zł. jest pewnie jakas tansza sztuka na allegro (nie sledze), ale to moto jest z pewnym rąk.

pozdrawiam Piotr

to moja sztuka. Bujałem się ze sprzedażą do WDW które koniecznie jeszcze raz chciałem zaliczyć, ale teraz już na poważnie po głowie lata mi HYP kolegi z klubu. Koledzy z Desmoobsession i stara gwardia Desmosilesii znają go.

pzdr Piter

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.