pieniac 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Witam, potrzebuję do wyjazdu na drogę paru rzeczy do mojego nowo nabytego duka,jest to wersja S2R. Najważniejsze :kierownica z pogrubieniem na 28mm na środku lub cienka standard 22 w komplecie z mostkiem. Podnóżek kierowcy lewy, stopka boczna do S2R i pompę sprzęgła. Manetki jeżeli nie znajdę kupię akcesoryjne,podobnie klamkę sprzegła,lecz jeżeli ktoś ma nie pogardze oryginałem:) Pomóżcie bo sezon topnieje szybko i boję się trochę że nie zdąże...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 11, 2012 W domu powinienem mieć manetki zdjęte z M620 - jak wrócę to dziś albo jutro ewentualnie zrobię Ci fotki i zobaczysz czy Ci pasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Lipiec 11, 2012 Powinienem mieć za niedługo kierownicę Fatbara, jeżeli pasuje ta z S4R do S2R, ale pewnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 14, 2012 Niestety nie mogę znaleźć manetek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach