Nosb 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Wiec zlozylo sie tak ze mam sporo czesci do sprzedania . Wiekszosc z 620 : dwa silniki w calosci lub na czesci ( obydwa dzialajace ale cos w nich stuka ) . Tylnie kolo , wachacz , zbiornik paliwa , tarcza tylnia , zaciski przod pod dwie tarcze , tyl , kierunki , wydechy , przelaczniki , instalacja elektryczna , regulator napiecia , alternator itd itp. Wyglada to tak : mam 620ie ze stukajacym silnikiem , kupilem 695 z cichym , przekladam go do mnie wraz z osprzetem a cala reszta do sprzedania. Drugi rowniez stukajacy silnik dostalem wraz z 620ie. nie mam lag i polek , licznika , lampy , tarcz przednich , airboxa , kanapy . Ceny jakos dogadamy zeby kazdy byl zadowolony, dla obawiajacych sie mnie wystawie aukcje ( nosb na allegro ) . Fotki : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nosb 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Acha cenyyyy ( przepraszam Magda :oops: ) :) Nie wiem co ile kosztuje wiec bedziemy ustalac na biezaco . Przykladowo kierownica z 695 50 zl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Ja jestem zainteresowany częściami do 620, poszedł PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nosb 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Wszystkie pw odpisane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach