Nikewid 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Witajcie Jako że żywo rozglądam się po rynku za modelem wspomnianym, czyli Monster 900. Mam pytanie. Czy ktoś może miał okazję widzieć ten egzemplarz ? http://otomoto.pl/ducati-monster-monste ... 96372.html Dwie sztuki, na które wcześniej zwracałem uwagę w niewyjaśnionych okolicznościach zniknęły z rynku. A tych egzemplarzy u nas jakoś niewiele Będę wdzięczny za każdą informację Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerrry 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Zegary jak od 600tki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 22, 2012 tak ma być Jerry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 22, 2012 Zegary jak od 600tki? W 1998 już były te ładniejsze - z obrotomierzem http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_monster_900_cormo%2098.htm Jakie w 1997... ? nie wiem :roll: Napisy "Ducati" na zbiorniku krzywo zrobione (czyt. nie w tym miejscu, co oryginalnie) Na pierwszych fotach przedni błotnik żółty, a na ostatnim w tapecie a'la wąglik ;) Davi - jutro, po rozpoznaniu planów na najbliższe dni będę wiedział, czy dam radę go obejrzeć i podesłać Ci "dokumentację zdjęciową" ;) Mechanik ze mnie żaden, ale może chociaż większa ilość fotek coś Co pomoże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 22, 2012 biały będę wdzięczny, ode mnie to nie jest też tyle co do Krakowa, a sprzęt nie jest igła co widać po zdjęciach. Liczę się z tym ze będzie do roboty, ale już to przechodziłem. Dlatego nie prosiłem nikogo by specjalnie śmigał obejrzeć. A tylko pytałem czy może ktoś coś już o nim wie. Ale jeśli będziesz miał możliwość, będę zobowiązany tym co tam pijasz :D Wiesz zdjęcia, oraz ogólna ocena i osłuch dadzą wiele, choć do silnika i tak przez zakupem się nie zajrzy, ale taka to już loteria. Dzięki z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Ja mogę dodać tylko, że już go chyba na alledrogo swego czasu widziałem choć na 100% Ci nie potwierdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 23, 2012 moto jest wystawione juz od poczatku sezonu, jak ja szukalem monstera to juz byl, takze tylko tyle moge powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Lipiec 23, 2012 Moto jest wystawiane już chyba co najmniej pół roku i sprzedający sukcesywnie schodzi z ceny - tyle wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerrry 0 Napisano Lipiec 23, 2012 Co do tego rocznika, to nie ma co się dziwić, że miał malowany bak... mój jest z podobnego i drugi raz będzie musiał być już malowany ze względu na ryski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach