Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Przemo3city

INNA LAMPA... DO 696..

Polecane posty

Witam.

Czy wiecie może czy można zastąpić przedni reflektor?

Nie podoba mi się ten 2częściowy design ;]

Jakieś oryginalne reflektory?

Gość   
Gość

Witam z tej strony Ducatista +696 jak dla Mnie jedynie co mi podchodzi to jedynie uniwersalna street z katalogu BARRACUDA ale może być tez projekcyjna z ktm duka 2 tez jest git, bo ta z duka 690 jest zbyt kanciasta i gryzie się z opływową linią a zwłaszcza baku w 696

tylko ta wymiata po za ceną oczywiście no ale jakość czyni barra.......cuda ;)

http://barracuda-moto.pl/shop/koplamp-n ... iverselle/

KGr    1

Wiele tego bylo. Najwiecej ludzi ucieka w klasyczna okragla, jak w starej generacji, ale osobiscie uwazam, ze pasuje nowemu monsterowi jak swini siodlo... Proby zastapienia tej oryginalnej skoncza sie czyms co bedzie wygladalo jak doklejone na sile, albo czyms co bedzie wygladalo jak moto po wypadku do ktorego ktos nie chcial wydac kasy i dokupic oryginalna lampe, albo w najlepszym wypadku po prostu tak samo zle, tylko inaczej...

takie moje zdanie. Jak znajdziesz cos, to chetnie dam sie wyprowadzic z bledu :)

Wiele tego bylo. Najwiecej ludzi ucieka w klasyczna okragla, jak w starej generacji, ale osobiscie uwazam, ze pasuje nowemu monsterowi jak swini siodlo... Proby zastapienia tej oryginalnej skoncza sie czyms co bedzie wygladalo jak doklejone na sile, albo czyms co bedzie wygladalo jak moto po wypadku do ktorego ktos nie chcial wydac kasy i dokupic oryginalna lampe, albo w najlepszym wypadku po prostu tak samo zle, tylko inaczej...

takie moje zdanie. Jak znajdziesz cos, to chetnie dam sie wyprowadzic z bledu :)

Hahaha, rzeczywiście okrągła już nie pasuje, chociaż uważam, że poprzednia generacja miała więcej charakteru..

z kolei 696 ma taki "napakowany" bak ;]

Witam z tej strony Ducatista +696 jak dla Mnie jedynie co mi podchodzi to jedynie uniwersalna street z katalogu BARRACUDA ale może być tez projekcyjna z ktm duka 2 tez jest git, bo ta z duka 690 jest zbyt kanciasta i gryzie się z opływową linią a zwłaszcza baku w 696

Jest droga fakt, ale widać, że porządna.. niestety nie dla mnie, mi się kojarzy z jakimś kawasaki ;p

Wiesz może czy da się zdjąć tą srebrną osłonkę z lampy?

KGr    1

to tez juz bylo. nie wyglada to najlepiej. jak juz - to przemaluj na czarno.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.