klopsik 2 Napisano Lipiec 24, 2012 Hey, Mam do sprzedania butki Adrenaline SBR230 czarno-srebrne w rozmiarze 38. Buty używane - kilka razy były noszone przez plecak ^^ Cena to 200 zł do negocjacji. Jeśli ktoś byłby zainteresowany innymi rozmiarami to są dostępne jeszcze buty adrenaline buty alpinestars rękawice adrenaline kombi skórzane dwuczęściowe czerwono szare Rzeczy te są nowe z wadami produkcyjnymi takimi jak np rysa, wystające nitki czy krzywo coś przyszyte lub po reklamacyjne. Sprzedawane można powiedzieć za grosze. Jeśli ktoś chce dla plecaka to takie cuś w sam raz :] Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 25, 2012 Hey,Mam do sprzedania butki Adrenaline SBR230 czarno-srebrne w rozmiarze 38. Buty używane - kilka razy były noszone przez plecak ^^ Cena to 200 zł do negocjacji. [attachment=4]IMGP3551.JPG[/attachment] [attachment=3]IMGP3553.JPG[/attachment] [attachment=2]IMGP3554.JPG[/attachment] [attachment=1]IMGP3559.JPG[/attachment] [attachment=0]IMGP3560.JPG[/attachment] Jeśli ktoś byłby zainteresowany innymi rozmiarami to są dostępne jeszcze buty adrenaline buty alpinestars rękawice adrenaline kombi skórzane dwuczęściowe czerwono szare Rzeczy te są nowe z wadami produkcyjnymi takimi jak np rysa, wystające nitki czy krzywo coś przyszyte lub po reklamacyjne. Sprzedawane można powiedzieć za grosze. Jeśli ktoś chce dla plecaka to takie cuś w sam raz :] Pzdr Buty są super :) jakiś numer kontaktowy :) jakie są rozmiary jeszcze w dostępie i czy jeszcze wogóle aktualne ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Lipiec 25, 2012 Aktualne :D Z adrenaline na ten moment mam: 38,40,41,43x4,44 Z alpinestars na tem moment mam: 38, 39(zarezerwowane),42 i białe 43 Nr. kontaktowy mogę podać w priv :P Za dni kilka będzie, że tak powiem zatowarowanie więc pewnie troszkę numerów butów dojdzie. Są też kaski jakby ktoś chciał.. Co prawda firma taka bardziej.. ble :D no, ale .. Będę miała też dwa białe szarki w mniejszych rozmiarach, nówki za grosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach