Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gość

help! jakie crash pady do monsterka ? ? ?

Polecane posty

Uuuuu :(

Dobry crashpad nie jest zły ;)

Ale "czynnik ludzki nienaruszony" mm nadzieję ?

Witam, moglby ktos nakierowac na jakies porzadne i mile dla oka crash pady do monstera 620, wszelka pomoc mile widxiana Pozdrawiam

bo lepiej wystukać na klawiaturze kilkadziesiąt liter niż kilka użyć "Szukaj"   :evil: 

Uuuuu :(

Dobry crashpad nie jest zły ;)

Ale "czynnik ludzki nienaruszony" mm nadzieję ?

czynnik ludzki nienaruszony, a motocyklowy tez w bardzo niewielkim stopniu. Z womet techow chwale sobie duże rolki na tył bo te uratowały mi wahacz, w tej samej sytuacji :)

Witam, moglby ktos nakierowac na jakies porzadne i mile dla oka crash pady do monstera 620, wszelka pomoc mile widxiana Pozdrawiam

bo lepiej wystukać na klawiaturze kilkadziesiąt liter niż kilka użyć "Szukaj"   :evil: 

Ja mam klasyczne crashpady R&G, takie:

http://kraszpad.pl/rgracing/1026-crashpady-classic-style-cp0149bl.html

I bardzo sobie chwalę, w 100% zdały egzamin.

Mam otwarte suche sprzęgło, zabezpieczone jedynie pół-osłoną od strony podnóżka. Miesiąc temu miałem kraksę, w trakcie której motocykl poleciał na prawą stronę. Mimo to - właśnie dzięki crashpadom - sprzęgło pozostało praktycznie nietknięte. Gdybym nie miał crashpadów pewnie ze sprzęgła byłaby miazga.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.