Patryho 0 Napisano Sierpień 6, 2012 Do sprzedania mam od swego S2R 800 2005r takie graty: - lagi - 500zł - tarcze hamulcowe przód - 250zł - zaciski hamulcowe przód - 250zł - przewody hamulcowe przód i tył (w oplocie) - 150zł - cały układ wydechowy - 300zł - podnóżki (sety) pasażera - 200zł - podnóżek (set) kierowcy prawy - 200zł - pompa hamulca przedniego z klamką - 140zł - flansza tylnej zębatki - 100zł - airbox z filtrem - 50zł - inne... Wszystko w stanie BDB, zastąpione częściami customowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Brak chętnych? Co do kosztów to z racji kończącego się sezonu robię 20% obniżkę tzw SALE :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Przekazałem info. znajomemu co ma S2R z rozwalonym przodem. Może się na coś skusi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Spoko - dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducator 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Patryho masz kozacki avatar :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Dzięki :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Dzięki :oops: Cześć, Jedziemy po ss600 właśnie ze znajomym i bedzie potrzebował lagi, tarcze i zaciski, żeby zrobić dwutarczówkę. Podaj mi do siebie numer to zadzwonię :) Dzięki i pozdrowienia, Martyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 13, 2019 Hej, odkopałem garaż i ponawiam ofertę - wszystko na sprzedaż... - lagi - 500zł - tarcze hamulcowe przód - 250zł - zaciski hamulcowe przód - 250zł - przewody hamulcowe przód i tył (w oplocie) - 150zł - cały układ wydechowy - 300zł - podnóżki (sety) pasażera - 200zł - podnóżek (set) kierowcy prawy - 200zł - pompa hamulca przedniego z klamką - 140zł - flansza tylnej zębatki - 100zł - airbox z filtrem - 50zł - inne... Wszystko w stanie BDB, zastąpione częściami customowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach