Redu 0 Napisano Sierpień 15, 2012 kto ma wolne niech wsiada na konia i gna w góry! możliwy nocleg 2km od imprezy w chacie którą wynajmujemy. oto link do niej dla chętnych: http://www.chata-jelenka.cz/pokoje.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Jeden z naszej ekipy ranny i ma nogę w egipcie ;) drugi z zarżniętym koniem :) ale postaramy się wpaść pokibicować MV Suzukii reszcie :).Impreza i cała otoczka nie do opisania słowami :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 22, 2012 eh szkoda ze termin koliduje z WMMP bo bym chętnie wpadł..... Mam nadzieję ze odbedzie sie jeszcze tego typu impreza w tym sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 8, 2012 Wylatujemy z Rybnika jutro ok 8.00 . Powodzenia Redu :thumbup: :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 10, 2012 Pogoda była niesamowita dodając uroku tej niesamowitej imprezie . Panowie i panie mają ogromne serce do walki , pojedynki rodem z GP , walka łokieć w łokieć a zawodnicy w większości w słusznym ;) wieku . Mogę sobie tylko życzyć takiego zapału do pielęgnowania pasji :shock: :clap: Na miejsce (dojechaliśmy na moto ) z Kudłatym , Marek (st ) jego teść , mój tata i kontuzjowany kolega Henio dojechali autkiem . Dzielny Henio o kulach przemierzył całą trasę , czasem musiał po zarośniętych skarpach skakać ;) , kiedy to w przerwie mdz. wyścigami w połowie prostej start/meta na trasę wjeżdża wóz techniczny ,żółta flaga , gwizdki sędziów i trza spieprzać ...(foto) Gwiazdą i właściwie ikoną wyścigów ( bynajmniej dla nas ) był pan z brodą na sidecarze . Balastował w wózku w zakręcie metr nad ziemią , po czym znudzony kładł się na brzuchu zaglądając co się dzieje pod spodem wozu :shock: . Przeeegość :clap: :thumbup: Siedzieliśmy na skarpie , pierwsze zakręty po prostej startowej . Przed wyścigiem kat "V" Clubsport do 500ccm do 1978r (gdzie Redu startował) polecieliśmy do kibelka tuż przed pierwszym zakrętem i tam niestety (nie wziąłem aparatu do WC :lol: ) utknęliśmy , toteż żadnej foty nie zrobiłem z tej strony, no jedną telefonem a się działo . Po pełnym gazie na najdłuższej prostce trzeba było oooostro dohamować do pierwszej sekwencji zakrętów - dym , pisk opon :shock: . W tym też zakręcie skleiło się dwóch panów - Yamaha i MV Agusta no i crashhh . Jednego z zawodników zabrało pogotowie z panem doktorem rasy czarnej ;) . Redu - czy to Twój znajomy brał udział w kraksie ?? Widziałem że podjechałeś tam po wyścigu . Ogólnie pełen podziw i ogromny szacunek dla wszystkich zawodników - bo miejsce na podium myślę że jest tu mniej ważne - za chęć stworzenia dla nas kibiców tak pięknego widowiska :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 10, 2012 cd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 10, 2012 I z telefonu... http://www.youtube.com/watch?v=venub0T_y2s http://www.youtube.com/watch?v=-ki6wPd4qvk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redu 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Bondziorno Dzięki za kibicowanie (mimo że z kibelka ;p ). Impreza jak zwykle mega ! W mojej klasie dość ostro wszyscy naparzali i o glebę było nie trudno. Osobiście ciąłem się na łokcie z gościem na oryginalnej MV i po 6 kółku go w końcu machnąłem i zacząłem powiększać przewagę. Początkowo myślałem że podczas akcji "wyprzedzanie" zbyt późno zacząłem hamowanie i składanie się w lewy zakręt po prostej startowej i nie chcący zajechałem drogę kolesiowi na MV a tamten <font color='red'>[desmo]</font> w krzaki ciągnąc za sobą drugiego. Po wyścigu podjechałem sprawdzić czy dziadzie żyją i okazało się że to nie MV tylko Honda z Yamahą się skleiły a MV cały czas jechała do końca.. a ja miałem przez pół wyścigu wyrzuty sumienia.. łajdaki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 11, 2012 Dziadki są niezniszczalne , już sobie wyobrażam Redu z taaaką brodą w wyścigu i wnukami bądż prawnukami w roli kibiców :lol: :lol: . Jeszcze parę fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach