pawelfilip 0 Napisano Sierpień 16, 2012 http://otomoto.pl/ducati-monster-620-za ... 32548.html Czy ktoś oglądał już ten egzemplarz i może coś o nim powiedzieć? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Hejo Tego tu chyba jeszcze nie było - co prawda marnie się znam ale na razie widzę - najprawdopodobniej malowany (takiego koloru w oryginale jeszcze nie widziałem), kierunki tył, przód nieoryginalne, lusterka także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 16, 2012 Dla dopełnienia: brak prawego podnóżka pasażera. Poza tym moto wygląda na czyste i zadbane, tłumiki bez zarysowań. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Dzięki wielkie. Może uda mi się kogoś namówić żeby ze mną pojechać i go obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Dzięki wielkie. Może uda mi się kogoś namówić żeby ze mną pojechać i go obejrzeć. Nie namawiaj nikogo, tylko umów się z właścicielem u Motomaniax'ów - niech go musieli i theodory oglądają :) Masz pod ręką serwis specjalizujący się w Dusiach... Najlepsze rozwiązanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Dzięki wielkie. Może uda mi się kogoś namówić żeby ze mną pojechać i go obejrzeć. Nie namawiaj nikogo, tylko umów się z właścicielem u Motomaniax'ów - niech go musieli i theodory oglądają :) Masz pod ręką serwis specjalizujący się w Dusiach... Najlepsze rozwiązanie... Dzięki za radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach