kwiacior 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Cześć, poniżej link do ogłoszenia. http://moto.allegro.pl/ducati-848-serwi ... 63332.html Darek może wszystko potwierdzić, bo moto u niego się serwisowało. Z ceną się dogadamy. 661 038 833. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Fajne moto ale z tymi nietuzinkowymi akcesoriami Ryżomy to przesada :D Nietuzinkowy hehehe byłby w oryginale. Praktycznie 3/4 posiadaczy Ducatów zaraz jakąś Ryżomę pakuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Masz rację, ale z drugiej zaś strony praktycznie same golasy widnieją na allegro oprócz dwóch :) Tutaj to zupełnie co innego, ale za ryżomę poniekąd też trzeba trochę zapłacić, na ulicy graty nie leżą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Masz rację, ale z drugiej zaś strony praktycznie same golasy widnieją na allegro oprócz dwóch :)Tutaj to zupełnie co innego, ale za ryżomę poniekąd też trzeba trochę zapłacić, na ulicy graty nie leżą :) Absolutnie tego nie neguje :) Tak mnie to po prostu rozbawiło :P Inny fakt - smutny - niestety za te inwestycje nikt nie zwraca ;) Powodzenia w sprzedaży. Już nie offtopuje bo mi Magda cosik ukręci... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Wiem, ale chociaż będą cieszyć potencjalnego nabywcę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach