bialy114 1 Napisano Sierpień 29, 2012 Cześć Udało się spuścić trochę powietrza z mojej osobistej "oponki", więc spodnie mi z tyłka spadają :-D Kolor widać na zdjęciach, jeans cienki, przez co miękki i przewiewny - idealny na miasto przy 25stC i wiecej. :D Kevlarowe wstawki na kolana, boki i tyłek. Kieszenie na ochraniacze kolan i bioder - kolanowe ze zdjęć są w komplecie ;) Wymiary brane bez naciągania materiału na leżących spodniach w cm: pas - 48 biodra - 58 szer nogawki w udzie - 30 szer nogawki w kolanie - 26 szer nogawki na samym dole - 21 dł spodni (nogawka po zewn wraz z pasem) - 112 dł nogawki wewn (do szwa w kroku) 86 wys stanu (od szwa w kroku wraz z pasem) przód - 27 wys stanu tył - 41 Nogawki były zwężane u dołu o ok.2-3.cm (piszę o tym dla "spokojności sumienia") CENA 200 zł + koszt przesyłki czym kto lubi (poczta/kurier) Odbiór osobisty GRATIS + kawa w cenie :lol: Wiem, że same wymiary to jedno, a spodnie na d*** to drugie, więc możliwa operacja "ZWROT" w następujący sposób: 1. Wpłata 200+przesyłka na moje konto 2. Oczekiwanie na paczkę 3. Przymiarka 4. Info o konieczności zwrotu (tel, mail, PW) 5. Wysyłka NA SWÓJ KOSZT do mnie 6. Sprawdzenie swojego konta, czy wpłynęło już 200 zł ode mnie Gdyby ktoś mocno potrzebował "uelastycznienia" płatności - dawać znać - jestem "do dogadania" ;) Zdjęcia w pełnej rozdziałce do pobrania TUTAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 7, 2012 A se podbiję: http://allegro.pl/show_item.php?item=2615124740 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 To ile miałeś w pasie z tą oponą i ile wzrostu miewasz na co dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 9, 2012 To ile miałeś w pasie z tą oponą i ile wzrostu miewasz na co dzień? Zwykle mam 176 cm wzrostu, a waga oscyluje w okolicach 85 kg ( w porywach do 95kg) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 To ile miałeś w pasie z tą oponą i ile wzrostu miewasz na co dzień? Zwykle mam 176 cm wzrostu, a waga oscyluje w okolicach 85 kg ( w porywach do 95kg) Ile w pasie pytam w centymetrach. Bo nie mam wzoru na przeliczenie wagi ze wzrostem na obwód w pasie. Na 96cm w pasie stykną te gacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 To ile miałeś w pasie z tą oponą i ile wzrostu miewasz na co dzień? Zwykle mam 176 cm wzrostu, a waga oscyluje w okolicach 85 kg ( w porywach do 95kg) Ile w pasie pytam w centymetrach. Bo nie mam wzoru na przeliczenie wagi ze wzrostem na obwód w pasie. Na 96cm w pasie stykną te gacie? W pierwszym poscie pas 48(x2) = 96 powinno styknąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 11, 2012 W pierwszym poscie pas 48(x2) = 96 powinno styknąć :clap: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Te przeliczenia czasami są o <font color='red'>[desmo]</font> rozbić. Wolałem zapytać ile ma i jak leżały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 11, 2012 Bo nie mam wzoru na przeliczenie Rozkładasz własne (pasujące na Ciebie) spodnie na podłodze i mierzysz - w tych samych miejscach co wymiary podane przeze mnie. Porównujesz. Masz taki wzór ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Te przeliczenia czasami są o [desmo] rozbić.Wolałem zapytać ile ma i jak leżały. Co fakt to fakt :) Czasami takie są... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach