rort 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 Do pozbycia mam następujące graty: -sinterowe klocki Brembo kupione do mojego Monstera 900 '94 [180PLN za dwa komplety] -pompę oleju w idealnym stanie - starszy model bez zaworu przelewowego w obudowie (pompa przemierzona - stan igła) [60PLN] -uszczelka pokrywy sprzęgła (wszystkie modele 2V) [10PLN] - wysyłka free -uszczelki głowica-kolektor 38x47,5x2,5 4szt. [4PLN/szt] - wysyłka free -licznik (100% sprawny, delikatne pęknięcie szybki widoczne na foto) [300PLN] -stare kompletne sprzęgło z suchara [100PLN] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 W związku z pytaniami o sprzęgło: Sprzęgło nie ślizgało, ale wypustki na tarczach wybite ponad normę. Brakuje jednej przekładki, bo zrobiłem z niej blokadę zabieraka. Wszystkie rzeczy wysyłam za free, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Sprzęgło sprzedane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Nowa cena za licznik: 250PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Licznik sprzedany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach