art31 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 Do sprzedania s2r 800 z przebiegiem 28300 km, motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, zakupiony w 2005r w salonie w Polsce jako nowy przez pierwszego właściciela - ja jestem trzecim właścicielem. Zakupiłem go w zeszłym roku w styczniu z przebiegiem 18000 km w stanie fabrycznym. Przez ten czas zrobiłem przy nim: - pozbyłem się ,,bobrzego ogona'' - przelotowe tłumniki końcowe (Edzio) - wymiana napędu (łańcuch DID + przednia zębatka) - wymiana kpl opon na Michelin Pilot Road 2 - wymiana pasków rozrządu na wiosnę przy 23000 km - zmiana osłon pasków rozrządu - usunięcie katalizatora - no i oczywiście na zimę wymieniłem olej, filtry, płyn hamulcowy, klocki hamulcowe tył. Do motocykla dorzucam sakwe boczną ze stelarzem oraz plecak no i oczywiście kpl dokumentów i kluczyków. Cena jaka mnie interesuje to 15900 - do negocjacji. W razie pytań proszę dzwonić pod nr 667 141 161. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Parę aktualnych zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 Oddam za 15000 - do negocjacji , wystawiam fv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 2, 2012 Widzę, że ogon powrócił - dospawałeś uprzednio ucięty koniec ramy czy jakoś inaczej mocowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Październik 8, 2012 Spawany nie jest, jest bardzo mocno spasowany i nabity, potrzebny mi był pod montaż stelarza pod kufer bo bez ogona niestety nic nie zamocyjemy, ale w każdej chwili możemy go zdemontować i cieszyć się jazdą krótszym monsterem. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Nieaktualne, moto zostaje u mnie na dłużej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 3, 2013 I prawidłowo ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach