Pedro 0 Napisano Październik 17, 2012 Spotkał się ktoś w Polsce ze spinkami do mankietów Ducati? Chętnie kupie/odkupie bardzo chciałbym mieć takowe przy koszuli w dniu ślubu w listopadzie :D najlepiej takie jak te: http://www.ducatiglasgow.co.uk/shop/ducati_glasgow/3485-ducati_corse_cufflinks lub http://www.ducatiglasgow.co.uk/shop/special_offers/3488-ducati_company_cufflinks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Październik 17, 2012 :shock: Też chcę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 17, 2012 Yyyy, czy czasem nie widzialem w Ducati Torun kiedys...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 17, 2012 bardzo chciałbym mieć takowe przy koszuli w dniu ślubu w listopadzie :D Znaczy sie kolega trafil do wlasciwego szpitala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Październik 17, 2012 bardzo chciałbym mieć takowe przy koszuli w dniu ślubu w listopadzie :D Znaczy sie kolega trafil do wlasciwego szpitala :D no właśnie zauważyłem że to bardzo szybko postępuje, dzisiaj przypadkiem wyczaiłem że jest woda toaletowa ducati, trzeba sprawdzić jak pachnie bo akurat dziś mi się buteleczka rano skończyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 17, 2012 no właśnie zauważyłem że to bardzo szybko postępuje Tia... pozwol ze nie pokaze ci mojej szafy, ale w pracy sie ze mnie smieja i pytaja czy majtki tez mam ducati :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 17, 2012 no właśnie zauważyłem że to bardzo szybko postępuje Tia... pozwol ze nie pokaze ci mojej szafy, ale w pracy sie ze mnie smieja i pytaja czy majtki tez mam ducati :P A masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Październik 17, 2012 no właśnie zauważyłem że to bardzo szybko postępuje Tia... pozwol ze nie pokaze ci mojej szafy, ale w pracy sie ze mnie smieja i pytaja czy majtki tez mam ducati :P A masz? i jak masz to gdzie kupiłeś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 17, 2012 Do kupienia tylko w zestawie, ale jak wam zalezy to nie bedzie to problemem :) Prosze bardzo: majtki ducati corse :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 17, 2012 Do kupienia tylko w zestawie, ale jak wam zalezy to nie bedzie to problemem :)Prosze bardzo: majtki ducati corse :twisted: Kupuj taki zestaw i do kalendarza na 2013 rok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Październik 17, 2012 Oglądaliśmy te majty w salonie w BB, ale słabe są:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach