Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
desmoradek

Monster S4R -15,900pln Warszawa ?

Polecane posty

Jeszcze się nie sprzedał ? kurde od zimy stoi z tego co dobrze kojarzę. To już powinno pokazać, że z motocyklem coś nie tak ale kto wie kto wie może się chętny nie trafił. Silnik S4R i 916 ? ;)

Najlepsze, że cena się zmienia jak w kalejdoskopie... Raz jest 15900 raz 18900 raz chyba było nawet 14900... Teraz pasy dla niepoznaki odkleił. Foty wyglądają ładnie ale nie podoba mi się, że tyle czasu stoi i nic - sam jestem ciekawy, czy ktoś oglądał:)?

miał glebę na lewą stronę - wgięty zbiornik, i ma chyba pękniete zegary, ale nie widzę dobrze na zdjęciu ...

Aha... nie wiedział ja... no ale czasem warto kupić coś pewnego za 2 x niż poootem klejtać dłubanikę, no ale Ty to lubisz( dłubaninkę) to tak pewnie pasuje :mrgreen: ...

Staszek ( PtS4asiek) z Białegostoku ma na handełe swoje S4 i ma nieco wypaśne podobnież, a toż sprzęgło hoppingam i klameczki złote... itp...

Dzwoń do Ryśka, ma telefon do niego...i pytaj szczegółów...

Cena atrakcyjna, ale będziesz miał co robić...

Pozdr. Janek.

Witam Desmoradek,

jeżeli Twój kolega jest zainteresowany to mam do sprzedania S4R . Cena jest do negocjacji a dla forumowiczów to do dość poważnej negocjacji :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.