KrisB4 1 Napisano Październik 21, 2012 Sprzedam piękne Ducati Monster 1000 S i.e. Rok 2004, Przebieg aktualny 46434km. Wersja specjalna - aluminiowy wahacz tylnego koła, tylny błotniki (nadkole) i boczki z carbonu, przednie zawieszenie Showa z pełną regulacją. Do tego najładniejsze malowanie - "Senna". Motocykl kupiłem rok temu od innego pasjonata marki tutejszego forumowicza, niejakiego Berna ;) Przejechałem nim niecałe 3tys. km. Motocykl w zeszłym roku dostał nowe opony, napęd, klocki hamulcowe i akumulator. W tym roku wymieniłem olej i filtr - syntetyk Shell Advance Ultra. Motocykl ma akcesoryjny docisk sprzęgła poprawiający wentylację oraz osłonę sprzęgła Ducati Performance. Dzięki temu grzechot "suchara" jest też podkreślony wizualnie ;) Współgrają z tym dudniące tłumiki marki BOS, również carbonowe. A całości dopełnia akcesoryjne siodło Granucci. No ile bym takich tekstów nie napisał, Monster jest po prostu wyjątkowy, piękny i zwraca na siebie uwagę (również płci pięknej ;) ) Z żalem sprzedaję, ale po pierwsze robi mi poważną konkurencje dla mojej ukochanej "olejowej" Gixxerki a po drugie od czasów wypraw samochodem po Islandii i Norwegii chodzi mi po głowie pewien dual-sport turystyk :) Dla zdecydowanego kupującego prezent marki Rizoma, który pozostaje na razie tajemnicą, ale wspaniale dopełniłby urodę tego L-Twina :) Cena: 15tys. PLN Kontakt: 606 700 539 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 21, 2012 Zwariował !! :crazy: :o :shock: Siostro ! Znieczulenie dla tego Pana ! ;) :lol: :lol: Życzę Ci Krzyś, żeby poszedł w dobre ręce, najlepiej w "rodzinie". :) Szkoda "bliźniaka" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 21, 2012 ładny, szkoda troszkę. gdyby nie S4 pewnie bym się zainteresował DS'kiem ;) powodzenia przy sprzedaży i przy zakupie nowego sprzęta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach