rzepson 0 Napisano Listopad 6, 2012 W poszukiwaniu Ducata znalazłem takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-800-M3351007.html Czy ktoś oglądał w/w Monstera? Ja mam 500km w jedną stronę więc boję się zaryzykować jazdy by się okazało na miejscu, że to....KICHA Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 6, 2012 Cos mi sie wydaje ze niejeden identyczny watek dokladnie do tego ogloszenia juz bys tu znalazł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 6, 2012 wyglada na zmeczony.Opony do wymiany,lezal na boku.Lepiej dozucic 3 4 tys i kupic w lepszym stanie.Podejzewam ze szczesliwy nabywca na dzien dobry zostawi w serwisie te 2 tysie i komplet opon 800 zl.Do tego motocykl z angli .Ducati nie lubuja wilgoci takze trzeba by zobaczyc jak elektryka wyglada.Ja bym sie nienapalal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Listopad 7, 2012 Coś już o nim było. W oczy się rzuca ten masakrycznie zardzewiały układ wydechowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach